Kezdőlap EGÉSZSÉG Néhány héten keresztül minden nap evett ecetes uborkát! Ő sem számított arra,...

Néhány héten keresztül minden nap evett ecetes uborkát! Ő sem számított arra, ami utána történt!

Mindannyian tudjuk az ecetes uborka mennyire egészséges, éppen ezért jó, ha a téli időszakban minél többet fogyasztunk belőle. Ne csak a vasárnapi ebédhez együk, fogyasszuk reggelihez, vacsorához napi rendszerességgel.

Ha igazán egészségesek akarunk lenni, akkor ne csak az uborkát, hanem a levét is fogyasszuk. Jó, ha mi magunk tesszük el nyár végén az uborkát, így elkerülhetjük, hogy tartósítószerrel teli levet kelljen kortyolgassunk.

Ha valaki evés után egy-egy kis adag uborka levet iszik, sokkal jobb lesz az emésztése, és energiával teli lesz. Egy nő heteken keresztül, rendszeresen fogyasztott ecetes uborka levet, és a következő dologról számolt be. “Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jó hatása van az uborka levének. Eddig mindig elöntöttem, ha elfogyott az uborka, de ezután soha nem teszek ilyet.

Minden nap ebéd után megittam egy kisebb adag levet, és egy idő után sokkal energikusabbnak, és egészségesebbnek éreztem magam”-mondta. Az ecetes uborka leve serkenti az emésztést, megszabadít a méreganyagoktól, a fölöslegesen felgyülemlett víztől, a puffadástól, a fejfájástól, de segítségével a PMS-tüneteit is enyhíthetjük.

Nem ajánlatos azonban egy nap túl sokat inni belőle, mivel a túlzott fogyasztása akár magas vérnyomás kialakulását is okozhatja a sótartalom miatt. Ha valaki gyomorproblémákkal küzd, kerülje a levet, hiszen az ecet rendszeres fogyasztás nem tesz jót.

Szerző: tudasfaja.com

loading...