Kezdőlap EZOTÉRIA Néhány csillagjegynek nem sok jót ígér az augusztusi egészséghoroszkóp! Ugye te nem...

Néhány csillagjegynek nem sok jót ígér az augusztusi egészséghoroszkóp! Ugye te nem vagy köztük?

Hirdetés

A világon a legfontosabb dolog az egészség. Ezt csak akkor tudod igazán átérezni, ha valamilyen betegséggel küzdesz. Olyankor a világ összes pénze a tiéd lehet, mégsem tudod visszavásárolni az egészséged. Vigyázz magadra, gondoskodj testi és lelki egészségedről.

 

Hirdetés

Az alábbiakban megtudhatod, mi vár rád egészségügyi szempontból augusztusban!

Kos

Rohansz, futsz, kapkodsz, mindent szeretnél azonnal elintézni, és utána sem tudsz egy helyben ülni. Szükséged lenne egy kis lazításra, mert különben könnyen összetörheted magad. Jobb, ha a kicsattanó energiádat egy kicsit tudatosabban használod fel. A vesédre, torkodra és vérképedre kell egy kicsit nagyobb figyelmet fektetned.

Bika

Ajánlott egy kicsit többet sportolnod ebben a hónapban, elsősorban azért, hogy jobban megerősödj lelkileg, hiszen a sporttól nem csak izmos, de sokkal koncentráltabb is leszel. Érdemes lenne valami nyugtató gyógynövényteát fogyasztanod egy ideig, pl. citrom-, vagy orbáncfüvet. A veséd jelezni fog, ha már nem bírja a túlfeszített tempót.


Ikrek

Az őrangyalok mindig melletted állnak, de, ha te magadnak nem tudsz határokat szabni, akkor nincs mit csináljanak. Egyik végletből a másikba esel, és ez nem csak fizikailag, de lelkileg is leterhel. A torkoddal lehetnek problémák, mert van, amikor túl sokat beszélsz, máskor pedig, amikor meg kellene védened önmagad, akkor inkább zárkózottan befelefordulsz.

Rák

Egy valóságos angyal vagy, annyi szeretet van benned, hogy már-már túlcsordul. A betegségek messzire elkerülnek, akkora a benned levő pozitív energia. Azoknak az embereknek leszel a segítségükre, akik nem veszik észre, hogy változtatniuk kellene az életükön, és jelzésképp egy betegséget “kapnak” a Sorstól. Hitet fogsz adni a körülötted levőknek a gyógyulásra.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy végre egy kicsit a belső hangodra is hallgass, lassíts, és fordíts nagyobb hangsúlyt az egyensúly megtalálására. Torkod, tüdőd, és kezeid fognak jelezni, ha túlpörgetett életet élsz. Vigyázz, ne ess át a ló túlsó oldalára, mert a lustaság is pont olyan káros lehet.

Szűz
Légy egy kicsit tudatosabb, és ne türelmetlenkedj. Ne akarj mindig mindent egyszerre, légy mértékletesebb. Ebben a hónapban egy nagyobb pozitív változás le fog ültetni, így elkerülheted azt, hogy valami baj következzen be. Ha mégis, ha valami történne veled, kiváló regenerálódó képességgel rendelkezel, hamar helyre fogsz jönni.

Mérleg

Minden betegség messzire el fog kerülni, hiszen a benned levő szeretet annyira megerősíti az immunrendszered, hogy erős védelmet élvezhetsz. Erős gyógyító energiákkal rendelkezel, könnyen ráérzel, hogyan kell a körülötted levőket meggyógyítani.

Skorpió

Az angyalaid, mint mindig, most is vigyáznak rád. Most minden vágyad teljesülni fog, és ezért nem kell különösebb erőfeszítést tenned. Átadhatod magad a nyugalomnak, tetőtől talpig élvezheted az életet.

Nyilas

Mivel hajlamos vagy a végletességre, könnyen előfordulhat, hogy szervezeted már nem bírja tovább, és megbetegszik. Ilyenkor mindig az jelzi, hogy ideje egy kis pihenésnek, hogy visszatérhess az élet harmonikus medrébe. A szíved, és a gerinced jelezhet, hogy valami nincs rendben.

Bak

Szeretnél egészségesebben élni, de vigyázz, hogy ne dőlj be a csodabogyóknak. Inkább aszerint táplálkozz, amire szüksége van a szervezetednek. Ha egy kicsit befele figyelsz, tudni fogod, mire van a leginkább szükséged.

Vízöntő

Ne légy mindig türelmetlen, ne rohanj, mert különben megbotlasz a saját lábadban. Próbálj egy kicsit elcsendesedni, és figyelj az angyalaidra, akkor tudni fogod, hogy mi a legfontosabb, amit mindenképp meg kell tenned most.


Halak

Erős hited van, és olyan szeretet lakik benned, amely segítségével bármilyen betegséget le tudsz győzni. Te vagy a saját magad gyógyítója, képzeld el a számodra legtökéletesebb világot, add át magad a pozitív energiáknak, és akkor semmi bajod nem történhet. Mindig könnyen ráérzel, hogy mire van szüksége a lelkednek.

tudasfaja.com

Hirdetés