Kezdőlap EGÉSZSÉG Ne költsünk pénzt a vérnyomás csökkentőkre! Ez a keverék a koleszterinszintet is...

Ne költsünk pénzt a vérnyomás csökkentőkre! Ez a keverék a koleszterinszintet is rendbe hozza!

Hirdetés

Lassan minden második ember vérnyomás és koleszterinszint csökkentőt szed. A helyzet nagyon szomorú, de az a még rosszabb az egészben, hogy a gyógyszerek mellékhatásainak csökkentésére újabb gyógyszereket ír fel a szakember. És ez az ördögi kőr addig folytatódik, míg már külön gyógyszeres szekrényt kell barkácsoljunk a sok csökkentőnek a fürdőszobába. Ugye ismerős a helyzet?

 

Hirdetés

Ha nem akarjuk, hogy behálózzanak a gyógyszerek, próbáljuk ki előbb ezt a természetes alapanyagokat tartalmazó, házilag gyorsan elkészíthető keveréket. Ez az Amish recept erősíti az immunrendszert, és számos betegség gyógyítására alkalmas. Többek közt csökkenti a magas vérnyomást, és a koleszterinszintet is. Már hét nap után érezni fogjuk a hatását, és semmilyen mellékhatással nem rendelkezik.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál almaecet
  • 1 teáskanál méz
  • 1 gerezd fokhagyma reszelve
  • 1 kisebb darab reszelt gyömbér

Elkészítés:

A hozzávalókat tegyük a turmix gépbe, és kb. 30 másodpercig keverjük, magas sebességgel. Szűrjük le a keletkezett levet, majd tároljuk a hűtőszekrényben.

Minden nap egy-egy evőkanállal vegyünk be reggeli és vacsora előtt is. Egy nap háromnál többször nem szabad fogyasztani belőle. Pár nap után már érezni fogjuk a csodálatos eredményt, sokkal energikusabbak leszünk, a betegségek is elkerülnek, és csökkenni fog a vérnyomás, koleszterinszint is.

Ha elkészítettük, kipróbáltuk, és meg vagyunk elégedve az eredménnyel, osszuk meg ismerőseinkkel is ezt a csodálatos receptet.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...