Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 30. – A hónap utolsó napja sok-sok meglepetést tartogat...

Napi horoszkóp szeptember 30. – A hónap utolsó napja sok-sok meglepetést tartogat neked!

Ha ma van a születésnapod: Hajlamos vagy annyira felhúzni magad valakinek az értelmetlen viselkedésén, hogy te magad talán még értelmetlenebbül fogsz megnyilvánulni. Ne hagyd, hogy ez bekövetkezzen. Csak abban az esetben tudsz jól kijönni a helyzetből, ha őszinte maradsz önmagadhoz és a környezetedhez.

 

Ha egyedülálló vagy, mások szokatlanul nagy érdeklődést fognak mutatni feléd. Számos hódolóval találhatod szemben magad.  Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel a legtöbb időtöket az otthonotok komfortosabbá tételével töltitek majd.

Kos

Valaki, akit nem igazán ismersz, egy ajánlattal fog eléd állni, amiről nehezen derül ki, hogy megéri-e meglépni vagy sem. Végezz elegendő kutatást, hogy kiderítsd, mibe mászol bele és hogy mibe fog kerülni, ha rosszul sül el a dolog.


Bika

Üzlettel, munkával, pénzügyekkel kapcsolatos dolgok adhatnak ma okot az aggodalomra, úgyhogy jobb, ha minden szükséges információt jól körbejársz, hogy simán menjenek a dolgok. Minél több ismerettel rendelkezel, annál nagyobb az esélye, hogy nyertesként kerülsz ki a dologból.

Ikrek

A gyakorlatias gondolkodásnak nem igazán vagy a magaslatán, így jobb, ha a mai napon nem hozol gyors döntést a karriereddel vagy a pénzügyeiddel kapcsolatban. A vágyakozás és álmodozás valóban nagyon kellemes dolog, de abból egyelőre még nem lehet számlákat fizetni.

Rák

Rák lévén igazán érzékeny típus vagy és a mai napon a kozmosz még hullámzóbbá varázsolja a hangulatodat. Ha úgy érzed, hogy a vágyaid fölötti kontroll kicsúszik a kezeid közül, akkor tégy valamit, ami képes kilendíteni a megszokott kerékvágásból.


Oroszlán

Egyes vágyaiddal még várnod kell egy keveset, hogy valóra váljanak, míg mások sokkal könnyebben elérhetőek, ezért jobb, ha először azokra fókuszálsz. Mivel te sem vagy képes minden egyes pontot egyszerre kipipálni a listádon, haladj sorban inkább.

Szűz

Oly sok kegyetlenséggel a világban előfordulhat, hogy úgy döntesz, kiszállsz a kegyes szekérből, mert nem éri meg az erőfeszítés, így viszont sok jó embertől vonod meg a segítséget. Találd meg a módját, hogy jól tegyél jót.


Mérleg

Nem az a típus vagy, aki könnyedén megijed, de most valamitől erősen elfog az aggodalom és nem tudod, hogy hogyan tovább. Igazából semmi komolyról nincs szó, csupán a bolygók packáznak veled, de hamarosan minden visszatér a helyes kerékvágásba.

Skorpió

Felejtsd el egy kis időre, hogy mi zajlik az ajtódon kívül és fókuszálj a magánéletedre. Annyira el voltál foglalva mások gondjával és bajával, hogy magadról és a tieidről teljesen megfeledkeztél.

Nyilas

Igaz lehet, hogy az elmúlt időben nem nagyon akadtál segítő kézre a környezetedben, de ez nem ok arra, hogy te is hasonlóan viselkedj, ha másoknak szükségük van rád. Valakinek meg kell törnie ezt az ördögi kört és miért ne egy nagyszívű Nyilas legyen az?

Bak
A leterheltséged már olyan mértékűvé növekedett, hogy ha nem kezdesz el mihamarabb ’nem’-et mondani egyes embereknek, akkor teljesen ki fogsz fogyni az erőtartalékaidból és nemhogy máson, de saját magadon sem tudsz majd segíteni.

Vízöntő

Nagy erejű pozitív rezgés fog körbevenni téged, ami az életed minden egyes területére jó hatást fog gyakorolni és mások támogatását is élvezheted. Persze nem arra kell számítanod, hogy minden csettintésedre rohan majd valaki, de az ésszerű kéréseidet nem fogják elutasítani.


Halak

A kapcsolataid pozitív irányt fognak venni, ami nagyon jól hangzik, ám még mindig akad pár elintézendő ügyed. Talán a legfontosabb most az volna, hogy az otthonod és a munkahelyed között képes légy megteremteni az egészséges egyensúlyt, amivel mindenki boldog lehet. Kezdj el ezen dolgozni még ma.

tudasfaja.com

loading...