Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp szeptember 23. – Sok jót ígér a mai nap, mától...

Napi horoszkóp szeptember 23. – Sok jót ígér a mai nap, mától megváltozhat az életed!

Ha ma van a születésnapod: Hogyan várod el másoktól, hogy elismerjék a képességeidet, ha te magad nem hiszel bennük? Ez az a nagy dilemma, amivel meg kell harcolnod a következő időszakban. Ha szeretnél hatással lenni a környezetedre, akkor ideje akcióba lendülnöd.

 

Ha egyedülálló vagy engedj az indiánnyár csábításának és vegyél részt szabadtéri programokon, ahol nagy eséllyel találkozhatsz egy igazán érdekes személyiséggel. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel elevenítsétek fel a kapcsolatotok szépségeit és adjatok hálát egymásnak mindazért, amit együtt teremtettetek.

Kos

Valami a múltadból felhozódik a mai napon, de nem fog túlságosan felizgatni. Egy Kos nem szeret a múltban élni, mivel a jelen az, ami számít, ezért az ügyet amilyen hamar csak lehet, el is fogod felejteni. Nem lehet téged könnyen zavarba hozni.


Bika

Nem szabad tettetned magadat olyannak, amilyen nem vagy. Nem hatna természetesnek és azok is átlátnának a szitán, akik nem ismernek annyira. Bátorítsd magadban azt, aki vagy és ne kételkedj önmagadban.

Ikrek

A pletyka szórakoztató tud lenni, de egyben veszélyes is és ezt az elkövetkezendőkben jobb, ha észben tartod. A csillagok azt üzenik, hogy ha olyan információ birtokában vagy, aminek bármilyen irányba történő kikotyogása kellemetlen helyzetbe hozna egy barátot, akkor semmiképp ne tedd.

Rák

Intézz el mindent, amit erre a hétre terveztél, mert ha valamit a következőre hagysz, teljesen felborul a rended és semmire nem lesz elég időd a jövőben. Most egy kisebb kellemetlenség bölcsebb választás, mint később egy nagy.


Oroszlán

Most egyetlen egy irányba kell koncentrálnod és figyelmen kívül hagyni a többit. A karriered jelenleg nagyon fontos számodra, de a szíved mélyén a társasági életedet sem akarod hanyagolni. Melyiket fogod választani? Ha a kettőt egy útra tudod terelni, az a legjobb.

Szűz

Egy olyan vitában találod magad, amelyből előreláthatólag nem fogsz kikeveredni győztesen. Légy bölcs és hátrálj meg belőle, amíg lehet. Egy kis bukás most vagy egy hatalmas később? Te döntesz.

Mérleg

Valaki, akivel együtt dolgozol még mindig nem hajlandó kivenni a részét a közös munkából, így tenned kell valamit az ügy érdekében. Egy utolsó figyelmeztetést még megér a dolog, de ha továbbra sem veszi az üzenetedet, akkor jobb, ha mellékvágányra állítod és egy jobb társat keresel.

Skorpió
Úgy fest, hogy egy riválisod bármit hajlandó megtenni azért, hogy kigolyózzon és sikerrel is járhat. Ezt te nem engedheted meg. Végy egy mély lélegzetet és ne is vedd tudomásul a mesterkedéseit, hanem magabiztosan haladj előre.

Nyilas

Az elkövetkezendő napokban egy komplikált feladattal kell megbirkóznod, ezért jobb, ha most rápihensz. Ha egy barát vagy rokon felajánlja a segítségét, ne utasítsd vissza. Nem kell mindig mindent egyedül csinálnod.


Bak

Roppant szórakoztatónak fogsz találni egy helyzetet, amivel úgy fest, hogy a többiek nem értenek egyet. Ha rajtakapnak, hogy jót derülsz rajta, a következmények már kevésbé lesznek viccesek. Most az egyszer ajánlott, hogy figyelj arra, amit mondasz, a saját érdekedben.

Vízöntő
Történik valami, ami nagyon fel fog izgatni és a rossz időben a rossz személynek mondasz olyasmit, amit nem kellene. Általában nem szokott érdekelni, hogy kire vannak hatással a szavaid, de ebben az esetben a következmények nem lennének szerencsések. Figyelj a nyelvedre.

Halak

A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy légy kegyesebb magaddal szemben és sokkal többet el fogsz tudni érni. Vannak olyan helyzetek, amelyeknél érdemesebb hátradőlni és hagyni, hogy mások birkózzanak meg a nehezével. Néha neked is kijár a lazítás.

tudasfaja.com

loading...