Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 18. – Vízöntők,Mérlegek, Rákok, Bikák, Kosok, Szüzek, Halak, Nyilasok,...

Napi horoszkóp november 18. – Vízöntők,Mérlegek, Rákok, Bikák, Kosok, Szüzek, Halak, Nyilasok, Bakok most figyeljetek!

Ha ma van a születésnapod: A rutinokhoz alkalmazkodás és a célok jóval korábbi kitűzése soha nem volt az erősséged, de az elkövetkező évben ez talán még inkább csökkenni fog. Nem kell feltétlenül hosszú távú célokat lefektetned. Kövesd a belső megérzéseidet minden egyes nap. Légy mentálisan rugalmas és maradj fizikailag is aktív.

 

Ha egyedülálló vagy a népszerűséged nagy segítségedre lesz abban, hogy új emberekkel ismerkedhess meg. Légy okos és addig ne köteleződj el, amíg nem érzed, hogy az Igazi van az oldaladon. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egyszerűen élvezitek egymás társaságát, sokat beszélgettek és nevettek együtt.

Kos

A hétvégén könnyen fogsz nehéz kérdésekben döntésre jutni és ez különösen azért jó, mert a választásod nagy befolyást gyakorol azokra, akikkel élsz és dolgozol. Éppen ezért, fontos, hogy körültekintő légy, mielőtt cselekszel.

Bika

Folyamatosan kérdezd meg magadtól, hogy miért követsz egy bizonyos utat az életedben. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, sokkal inkább azért csinálsz valamit, mert azt gondolod, ez az elvárt, akkor nem jó ösvényen vagy.


Ikrek

Sikeres időszaknak nézhet elébe, ugyanis nem csak azt fogod tudni, hogy pontosan mit kell tenned azért, hogy célt érj, de meg fogod találni hozzá a megfelelő szavakat, hogy magad mellé állítsd az embereket segítség gyanánt.

Rák

Erőfeszítést teszel arra, hogy visszafogd magad, hogy ne bőszítsd az érzékeny természetű embereket a környezetedben, de érdemes volna őszintén és félelmek nélkül kimondanod a véleményedet, mert az őszinteség számít igazán.

Oroszlán

Menj el társaságba, még akkor is, ha akad elintéznivaló munkád. Ha emberekkel veszed körbe magad, az jelentősen fel tud dobni és a munka sem fog olyan leterhelőnek tűnni, vagy sokkal kevesebb idő alatt végzel vele.

Szűz

Amit látni és hallani fogsz az elkövetkező 48 órában, talán nem fog annyira tetszeni, de legalább tudni fogod, hogy hányadán állsz a többiekkel. Ne légy szigorú magaddal, ha kiderült, hogy túlságosan megbíztál másokban. Még így is sokan a te oldaladon állnak.

Mérleg

Lehetséges, hogy nehezen tudtál felfogni egy bizonyos dolgot, ami mélyen belül frusztráló lehet, hiszen tudod, hogy fontos volna. A mai napon azonban ki fog tisztul a kép, összeállnak a kirakós darabjai és egy magasabb szinten leszel képes megérteni a dolgot.

Skorpió

Az évnek ezen részében némileg többet aggódsz az anyagiak miatt és ezt nem alaptalanul teszed. Azonban nem szabad hagynod, hogy a téma olyan szinten érintsen, hogy attól teljesen lebénulsz az életed többi területén. Próbálj kicsit ellazulni és haladni az árral.

Nyilas

Bármilyen problémád akad, amivel eddig keményen meg kellett küzdened, most nagy valószínűséggel fellélegzéshez enged hozzá. Ülj csendben néhány percig és hagyd, hogy a belső megérzésed vezessen. Aztán cselekedj gyorsan.

Bak

Ha képtelen vagy valakit a mai napon logikával meggyőzni, akkor jobb, ha elfogadod, hogy nem tudtok egy hullámhosszra jutni. Semmi gond. Nem kell mindenkinek az elismerése ahhoz, hogy végezd a dolgodat, csupán önbizalomra van szükséged.

Vízöntő
Képtelen leszel bármit is elhibázni az elkövetkező 48 órában, köszönhetően a jó bolygóállásnak, amit a csillagjegyed élvez. Pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned minden szituációban, szóval elég, ha a belső hangodra hallgatsz.

Halak

A lehetőségeid eléggé le lesznek korlátozva hétvégén, ezért lehet, hogy olyan irányokba kell elmozdulnod, amit alapvetően nem szeretnél. Most nem olyan lényeges, hogy mi az, amit szeretnél, sokkal fontosabb, hogy amit tenned kell, azt jól csináld.

tudasfaja.com

loading...