Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp november 14. – 6 csillagjegyre nagy balszerencse vár ma!

Napi horoszkóp november 14. – 6 csillagjegyre nagy balszerencse vár ma!

Hirdetés

A mai napra sajnos nem csak jót ígérnek a csillagok, néhány jegy számára legalább is biztosan. Ha szeretnéd tudni rád mi vár, keresd ki a jegyed és olvasd el mire számíthatsz ma!

 

Hirdetés

Kos

Fejezd be az aggódást az anyagiak miatt és kezdj el inkább azzal törődni, hogy mit élvezel abban, amit mostanában csinálsz. Az igazán jó mókák is lehetnek olcsóak, sőt, van, amelyik egy vasadba sem kerül.

Bika

Tegyél némi erőfeszítést annak érdekében, hogy hidat építs ki azok felé, akikkel mostanában nem voltál túl jóban. Nagy valószínűséggel valami buta ok miatt romlott meg a kapcsolat, de semmi akadály, hogy újra barátok legyetek, ha igazán akarjátok.

Ikrek

Ha valaki ma provokálni mer, abban majdhogynem biztos lehet, hogy vissza fogsz vágni neki. Azonban jobb lenne átgondolni, hogy ennek milyen következményei lehetnek. Nehéz elhinni, hogy jól jönnél ki a dologból, úgyhogy inkább fogd vissza magad.


Rák

Az elmúlt hét egészen szórakoztató volt, de a jelen most szeretné az orrod elé tolni mindazt a feladatot, amit megkezdtél, de nem tudtál még befejezni. Ha tetszik, ha nem, az elkövetkező hét kicsit erőltetett menet lesz.

Oroszlán

Ne csinálj túl sok tervet mára és holnapra. A bolygók szerint az, amit gondolsz, hogy tenned kellene és az, amivel valójában foglalkozni fogsz, két külön dolog, úgyhogy jobb, ha megvárod a helyzet alakulását.

Szűz

Lehet, hogy úgy gondolod, fel kellene adni egy problémát, amire úgy tűnik, hogy nincs megoldás, de ne tedd. A jó hírneved fog csorbát szenvedni, ha a többiek látják, hogy bedobod a törülközőt. Adj még magadnak egy kis gondolkodási időt.

Mérleg

Egy ideje próbálsz szorosabb kapcsolatot kialakítani valakivel, aki úgy tűnik egyáltalán nem volt erre vevő, legalábbis eddig. A fagyos külseje ugyanis végre kezd felolvadni a mai naptól. Senki nem tud ellenállni egy Mérlegnek sokáig.

Skorpió

A gyanakvó természeted szerencsére az elmúlt időszakban nem nagyon prezentálta magát, de a következő pár napban elkezdesz azon gondolkodni, hogy kiben bízhatsz meg és kire érdemes nagyobb figyelmet szánni. Azért ne hagyd, hogy paranoiaig fajuljon a dolog.

Nyilas

Tele leszel energiával, tettvággyal és lelkesedéssel és készen állsz rá, hogy az élet nevű játékban 100%-osan add magad. Egész sokáig voltál árnyékban az elmúlt időben. Csakhogy végre visszatértél.

Bak

Valaminek, amin már egy ideje dolgozol, jó lenne végre pontot tenni a végére. Ha komolyan úgy gondolod, hogy nem tudsz vele végezni a következő pár napban, akkor tedd félre és térj vissza rá, amikor teljesen készen állsz. De ne feledkezz meg róla.


Vízöntő

Bármit is képzeltél el ma a fejedben, sokkal jobban fog sikerülni, mint azt gondoltad. Győződj meg róla, hogy a munkaadóid és egyéb hatalmi pozícióban lévő személyek tudnak arról, amiben mesterkedsz most, így később nagy jutalomban lehet részed.

Halak

Ha lesz benned elegendő tenni akarás és keményen fogsz dolgozni, akkor az univerzum meg fog jutalmazni egy olyan sikerrel, amire már régóta vágysz, de még sosem érhettél el. A jó hírneved megszerzése is motiváló erő lesz.

tudasfaja.com

Hirdetés