Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 25. – Mérleg, Halak, Rák, Kos, Bika, Oroszlán, Nyilas,...

Napi horoszkóp március 25. – Mérleg, Halak, Rák, Kos, Bika, Oroszlán, Nyilas, Ikrek, Kos, Szűz

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: A jószerencse fog kísérni az utadon ebben az évben, bár lesz egy mélyrepülésed is. Egyesek irigyek lesznek arra, amit elérsz és motivációt éreznek majd, hogy beszennyezzék a jó hírnevedet.  Győződj meg róla, hogy nincs túl közel hozzád kétszínű ember.

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy, találkozhatsz valakivel nyár után, akivel úgy érzed, hogy hosszú távon is el tudnád képzelni az életedet. Lépésről lépésre köteleződj el. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel meg kell tanulnotok elfogadni egymás különbözőségeit és tisztelni azokat.

Kos

Az erőfeszítéseid miatt eléggé leeresztve érzed magad, de a jegyedben lévő Nap hamarosan új erővel ruház majd fel. Ne ess abba a hibába, hogy azzal áltatod magad, a dolgok örökre úgy maradnak, ahogyan most vannak. Ez szinte soha nem így történik.

Bika

A pozitív attitűd most alapvetően fontos, főleg akkor, ha olyan személyes ügyekkel foglalkozol, amelyek könnyen depresszióba sodorhatnak. Mondogasd magadnak, hogy elég nagy és erős vagy ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózz.


Ikrek

Valaki, akivel utazásaid során találkozol, nagyon fontos szerepet játszhat majd a karrieredben az elkövetkező pár hónapban, szóval maradj nyitott és beszédes és ne hagyd figyelmen kívül azokat sem, akik első ránézésre nem megnyerőek, hiszen a kinézet gyakran csalóka.

Rák

A Nap a jegyed ambiciózus szektorában arra sarkall, hogy légy még közvetlenebb és próbálj a figyelem középpontjába kerülni, amikor csak lehetőséged adódik. Talán nem hiszel benne, hogy megnyerő vagy, de ez ma bizonyságot nyer.

Oroszlán

Kalandvágyad elhatalmasodik rajtad és nem is kell ellenállnod neki. Tervezz és lépj akcióba. Bárki álmodozhat, de csak kevesen vannak azok, akik valóra is váltják az álmaikat. Légy te az egyik közülük.

Szűz

Túl sokat aggódsz amiatt, hogy mit gondolhatnak rólad mások, miközben csak azzal kellene foglalkoznod, hogy mit súg a bensőd és mi a legjobb neked. A barátaid és a kollégáid talán nem értenek mindig mindenben egyet veled, de ez tényleg annyira számít?

Mérleg
Aligha vett körbe az elmúlt időszakban ennyi szeretet és elismerés, mint most. Minél hamarabb felismered ezt, annál hamarabb fog a kedved is a pozitív irányba változni és képes leszel az igazán fontos dolgokra koncentrálni.

Skorpió

A jegyek közül az egyik legmakacsabb vagy, így nem szoktál valami könnyen kompromisszumra jutni másokkal, ám most nem lesz választásod, kénytelen leszel félúton találkozni a többiek akaratával, ha jót akarsz. Nem számít, mennyire bízol magadban, nem megy minden egyedül.

Nyilas

Akkor is követned kell a megérzéseidet, ha mások figyelmeztetnek rá, hogy pórul fogsz járni, ha hallgatsz rájuk. Nem lesz igazuk, hiszen ha sírva is fakadsz a helyezted miatt, az csakis örömkönnyek miatt fog megvalósulni.


Bak

Akkor is viselkedj magabiztosan, ha nem érzed magad annak. Ha olyan benyomást keltesz másokban, hogy nem tudod, mit csinálsz, vagy csak félgőzzel teszed a dolgod, akkor lehet, hogy leépítenek. Cselekedj és hozd ki magadból a legjobbat.

Vízöntő

Lehet, hogy nem értesz egyet egy barátod terveivel, de semmi jogod ítélkezni felette vagy megmondani neki, hogy mit kellene tennie. Fogadd el a választását, és ha szüksége van segítségre, akkor add meg neki. Ezt teszi egy igaz barát.

Halak

Nagy az esélye, hogy jelentősebb bevételre teszel szert, de ne viselkedj úgy, mint egy elkényeztetett tini. Nem kell azonnal luxus dolgokra elköltened. Az univerzum azért kegyes veled, hogy később fontos dologra tudd hasznosítani.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés