Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 1. péntek – A mai nap egy hatalmas leckét...

Napi horoszkóp március 1. péntek – A mai nap egy hatalmas leckét tartogat számodra!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Olyan emberekkel lesz dolgod, akik az érzelmeiket mindig a józanész elé helyezik. Te is hajlamos vagy erre, viszont idén neked kell a logikusan gondolkodó, pragmatikus személy szerepébe bújnod. Meg kell hagyni, igazán jól fog menni.

Ha egyedülálló vagy, akkor sokan attól fognak tartani, hogy nincs meg bennük az elegendő kraft ahhoz, hogy kapcsolódni tudjanak hozzád. Amikor a megfelelő ember kerül az utadba, érdemes lesz lelassítanod, hogy jobban megismerhesd őt. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel megtanuljátok jobban élvezni egymás szociális körét. Azért legyen időtök kettesben is lenni.

Hirdetés

Kos
Ha valami iránt elveszted az érdeklődésedet, ami régen annyira fontos volt számodra, semmi gond. A bolygók azt sugallják, hogy ideje újragondolni a prioritásaidat, főleg munka fronton, ahol úgymond a mókuskerékbe ragadtál. A változás jó dolog.

Bika

Az időd korlátolt lesz a mai napon, szóval válassz ki 2 vagy 3 feladatot, amire ma fokozottan fókuszálni fogsz és mással ne is foglalkozz. Azokat majd hétvégén letudod vagy következő hét elején, ha egyáltalán még fontosak lesznek.

Ikrek

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás arra int, hogy ma ne kötelezd el magad semmi kockázatosnak. Különösen olyanokban ne bízz meg, akik gyors meggazdagodással akarnak hitegetni. Nagy a valószínűsége, hogy az ő hasznuk jóval nagyobb lenne.


Rák

Zavarodásra számíthatsz az életed valamely területén az elkövetkező 24 órában. Mások talán sokkal zaklatottabbak lesznek, mint te, azonban nem árt, ha a figyelmedet a gyengeségeidre fordítod és igyekszel azokból erősséget formálni.

Oroszlán

Egy barát megkér rá, hogy segíts neki a mai napon és persze mindet meg is teszel, ami tőled telik. Azért tudasd vele, hogy ez nem egy mindennapos ajánlat. Nem húzhatod ki őt örökké a csávából.

Szűz

Minél inkább elvárják tőled, hogy úgy viselkedj, ahogyan azt elképzelik, te annál inkább harcolni fogsz ellene és jogosan. Járd a magad útját és ne aggódj amiatt, hogy valaki panaszkodni fog rád, amiért nem vagy csapatjátékos. Nem mindig az a legjobb megoldás.

Mérleg

Lehet, hogy hízelegned kell valakinek, aki nem érdemli meg, de semmi gond. Minél kedvesebb vagy az emberekkel, annál nagyobb a valószínűsége, hogy ők is ki fognak segíteni, ha szükségét fogod érezni.

Skorpió

Mostanra már tudnod kellene, hogy erővel nem lehet megváltoztatni mások viselkedését és hitrendszerét, mert így annál jobban ragaszkodni fognak hozzá. Légy ma türelmes és ne csak másokkal, de magaddal is.

Nyilas
Ma nem leszel önbizalom híján, de ez nem mindig jelent jót. Nem kellene olyan nagy tudornak lenned a mai napon és érdemes volna meghallgatnod mások véleményét is. A jövőbeli sikered múlhat rajta.

Bak

Vannak csaták, amiket soha nem lehet megnyerni és jobb, ha ezzel tisztában vagy a mai napon, vagy előfordulhat, hogy összetűzésbe keveredsz valakivel, aki sokkal magasabb pozícióban van és bután jössz ki a végén. Ismerd a határaidat.

Vízöntő
Fontos, hogy óvatosan kezeld a pénzügyeidet, különösen azokat, amelyek nem csak téged érintenek. Minden egyes lépésed igazságos kell, hogy legyen. Ha csak a magad szakállára dolgozol, nem leszel boldog.

Halak

Olyan sok kozmikus aktivitással a jegyedben azt érzed, hogy bármire képes vagy. Még ha bizonyítást is nyer, hogy ez nincs teljesen így, akkor se veszítsd el a lelkesedésedet, de azt se feledd el, hogy te is emberből vagy.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés