Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp március 1. – A hónap első napja sok nem várt...

Napi horoszkóp március 1. – A hónap első napja sok nem várt fordulatot hozhat!

Ha ma van születésnapod: Túlságosan elkötelezted magad egy célnak és úgy érzed, ideje volna felszabadulnod egy önként vállalt rabság alól. Ha képes vagy kinyitni a szemedet az új lehetőségekre, akkor alapjaiban leszel képes megváltoztatni az életedet a pozitív irányba.

 

 

Ha egyedülálló vagy, akkor próbáld meg a magánéletedet és a munkádat kettéválasztani. Légy nyitott a különféle személyiségtípusokra. Ha párkapcsolatban élsz, sokkal egyszerűebben közel tudsz majd kerülni kedvesedhez, mint eddig bármikor. Mintha újra szerelembe esnétek.

Kos

Ez nem a legjobb idő arra, hogy hirtelen döntéseket hozz meg. A sietés érzete nem tőled származik, hanem azoktól az emberektől, akik elvárják, hogy kapkodva cselekedj és hibát véts.

Bika

Ha úgy érzed, hogy valami visszatart téged attól, hogy elérd egy célodat és valami drasztikushoz kell folyamodnod az érdekében, akkor tévedsz. Hacsak nem akarod, hogy az egész az arcodba robbanjon, akkor várd ki az időt türelemmel.

Ikrek

Semmi értelme erőltetni magad valaminek az elérésére, ami iránt valójában nem is lelkesedsz. A legfontosabb a mai nap, hogy az egészségedre odafigyelj. Két végén égetni a gyertyát soha nem szerencsés.

Rák
Nem leszel energia híján a mai napon, de megvan a kockázata, hogy túl messzire mész vagy túlságosan megerőlteted magad. Ez különösen a kapcsolataidra vonatkozik. Ha valami, amin dolgozol, többe kerül, mint azt tervezted, akkor tervezz újra.

Oroszlán

Családi összezördülésnek lesz ma esélye, de nem szabad túlreagálnod a dolgot. Maradj higgadt és állj ellen a csípős megjegyzések keltette kísértésnek, mert az csak olaj lenne a tűzre. Ne szítsd te is a viszályt, helyette inkább a békére törekedj.

Szűz

Kedved támad szórakozni, kikapcsolódni, de mielőtt elengednéd magad, győződj meg róla, hogy minden határidős feladatoddal végeztél. Ha félbe hagysz valamit, akkor kísérteni fog és tönkreteszi majd a tervezett programodat.

Mérleg

Minél hamarabb rájössz, hogy a tökéletességet elérni lehetetlen, annál jobb. Egy dolog állandóan a magas minőségre törekedni és teljesen más elvárni, hogy soha nem lépjen fel semmilyen hiba. Légy elnéző önmagaddal szemben.

Skorpió

A mai napon tele leszel energiával, ami segít elérni a kitűzött célokat, ugyanakkor arra is emlékeztetni fog, hogy a sikerhez vezető úton érdemes olyan társakat fogadni magad mellé, akik hasonló ambíciókkal és értékrenddel bírnak.

Nyilas

Ha tartozol valakinek egy szívességgel, akkor itt az ideje megadni azt. Ha nem használod ki hamarosan a lehetőséget, hogy kiegyenlítsd a számlát, akkor az rossz hatással lesz a hírnevedre. Ne veszítsd el a bizalmát egy olyan személynek, aki szilárdan kitart melletted.


Bak

Tedd meg azt, amit egy feljebbvalód kér tőled, még akkor is, ha azt gondolod, hogy kissé önző elvárás. A bolygók azt sugallják, hogy egy kevés kellemetlenség most és később nagy jutalomban lesz részed.

Vízöntő

A legfontosabb, hogy tiszta elképzelésed legyen arról, mit szeretnél elérni. A magabiztosságod növekedni fog és éppen ezért szükséges, hogy ne veszítsd el a fókuszt arról, ami a legkedvezőbb kimenetelt jelenti számodra.

Halak

Ragaszkodsz ahhoz, amit már ismersz és biztonságos, vagy kipróbálsz valami újat? Egyedül te dönthetsz, azonban mélyen legbelül érzed, hogy itt lenne az idő egy kis kalandra. Biztosan nem szeretnél később úgy visszatekinteni az életed ezen szakaszára, elgondolkozva, hogy bárcsak bátrabb lettél volna.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...