Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp május 12. – Mérleg, Kos, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő, Rák,...

Napi horoszkóp május 12. – Mérleg, Kos, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő, Rák, Halak, Ikrek, Szűz, Bika!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Természetes erők fogják formálni az utadat, mivel fontos, hogy összhangba kerülj igaz önvalóddal. Nem játszhatsz tovább szerepeket és korlátozhatod magad általuk.

Bika

Nem fog nehezedre esni békébe kerülni a környezeteddel. A bölcsességed és a helyes meglátásaid segítenek téged a személyes és munkahelyi kapcsolataid kezelésében is. Az idegeskedés sosem segít.

Ikrek

Ne ásd alá az önbecsülésedet, amikor egy fontos szakmai projektben akarsz előrelépést elérni. Az érzelmeidet és a munkát soha ne keverd, ezt tedd magadban helyre még ma. Személyes ügyekben pedig hallgass a szívedre.


Rák

Ideje, hogy új kihívások után nézz, amik motiválnak. Ha a főnököddel, a szüleiddel vagy idősebb rokonokkal beszélgetsz a mai napon, vigyázz a szádra, mert hirtelen olyan szaladhat ki rajta, amit nagyon megbánhatsz.

Oroszlán

Ha utazni terveztél a mai napon, azt lehet, hogy keresztbe húzza valami. Légy óvatos, különösen közlekedés közben, de ez igaz lehet a családtagokkal folytatott beszélgetésekre is. Kerüld a kényes témákat.

Szűz

Lehetséges, hogy változások írják felül a terveidet, így jobb, ha felkészülsz a rugalmasságra. A múlt tapasztalataiból kell majd tanulnod és bölcsen tovább lépned. Ha nehéz szituációba kerülsz, ne ess pánikba, maradj ésszerű.

Mérleg

A pároddal vagy a barátaiddal folytatott beszélgetés a mai napon kissé rizikós lesz. Nehezen tudod visszafogni magad, ha olyan téma kerül szóba, ami komolyabban megérint lelkileg. Viszont a vita megelőzése érdekében, inkább hozz áldozatot.


Skorpió

Kifejezetten jól fogod érezni magad családi körben, különösen, ha valami olyan programban vehettek részt közösen, ahonnan valamilyen madárláttával lehet hazatérni, mint például egy vásár vagy fesztivál meglátogatása.

Nyilas

A szíved és az eszed ellenkező irányba húznak, amikor egy fontos döntést akarsz meghozni. Melyikre fogsz hallgatni? Családi körben nagyon könnyen elérzékenyülhetsz, pedig ez alapvetően nem jellemző rád. Kerüld a pletykás személyeket.

Bak
A lelked igazán felszabadul a mai napon, ahogy a bensőddel és bátorságoddal kapcsolatba kerülsz. Használd ki a szabadidőd egy kis relaxálásra és spirituális felemelkedésre.

Vízöntő

Balesetekre hajlamosító nap a mai, szóval légy nagyon óvatos. Figyelj oda mindenre, amit teszel és mondasz. Légy tudatos. Ez eleinte nagyon nehéznek tűnhet, ám minél többet gyakorlod, annál jobban megy majd.

Halak

Tartsd a szemed a pénzen és az értékeiden a mai napon, mivel valami váratlan történhet ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy elvesztesz, lehet, hogy találsz valamit. Bárhogyan is legyen, járj nyitott szemmel és légy nagyon figyelmes.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...