Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 4. hétfő: Légy résen, mert meglophatnak, becsaphatnak, átverhetnek!

Napi horoszkóp június 4. hétfő: Légy résen, mert meglophatnak, becsaphatnak, átverhetnek!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Idén stresszesebb időszakot élhetsz meg, mint általában. A belső feszültség csökkentésére azonban van mód, legyen az egy jógatanfolyam vagy rendszeres rövid kirándulás a természetben. Azzal, hogy kivezeted magadból a negatív energiákat, sokkal jobban fogod érezni magad, nem beszélve a fizikai egészségedről.

Ha egyedülálló vagy, akkor bármikor találkozhatsz azzal a személlyel, aki felkelti az érdeklődésedet, sőt lehet, hogy már találkoztatok is. A kapcsolat kulcsfontosságú lesz a jóllétedhez. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel gyakran nem értetek egyet, de tanuljátok meg tisztelni egymás különbözőségeit.

Hirdetés

Kos

Valószínűleg túl sokat vállaltál magadra az elmúlt héten, ami most fog kiütközni egy kiadós fáradtság képében. Nagyon nagy szükséged van pihenésre és emiatt lehet, hogy a terveidet is teljesen átírod majd, hogy az aktív kikapcsolódás helyett a csendes relaxálást választhasd.

Bika

Végre úgy érzed, hogy megoszthatsz egy benned lévő fontos információt valakivel, bár az a személy, aki a megtiszteltetésben részesül, korántsem lesz olyan lelkes, mint ahogy azt gondoltad. Egy esti kimozdulás aranyat fog érni.

Ikrek

Légy higgadt, amikor egy baráttal vagy családtaggal akarsz megbeszélni valamit. Feszültté válhatsz, mert úgy érzed, hogy nem vagy képes egyszerre foglalkozni az életed két területét érintő dolgokkal. Szokatlanul energikusnak érezheted magad, de csak azzal foglalkozz, amivel valóban szeretnél, különben könnyen haragra gerjedhetsz.

Rák

Kezdeményezz hívásokat, fogadj hívások és oszd meg másokkal a gondolataidat. Valaki, akivel napi szinten kapcsolatban vagy, most nagyon negatívnak tűnik. Tehetsz bármit, ezt a helyzetet nem tudod oldani. Adj neki időt.

Oroszlán

A kiadásaiddal kapcsolatos gondolatok most lefoglalják az elmédet. Egy szeretett személy rá akar venni, hogy költs rá többet. A barátok azt akarják, hogy együtt találjatok ki valami jó programot a hétvégére.

Szűz

Nagy energiával lendülsz bele a mai napba, de talán estére teljesen kimerülsz, mert egyszerre hirtelen túl sok dolgot intézel el. Egy családtagod nagyon visszahúzódóvá és csendessé válik, de ne aggódj, hamarosan elmondja, hogy mi nyomja a szívét.

Mérleg

Könnyedén el fogsz intézni mindent, amit elterveztél a mai napra, még akkor is, ha kevésbé érzed magad energikusnak. Valaki a lényegre fog térni a hétvégi tervekkel kapcsolatban, így azzal sem lesz nehéz dolgotok. Ne ítélkezz magad felett az érzéseid miatt, inkább próbáld meg elfogadni őket és tovább lépni.

Skorpió

A napodat bármi keresztbevághatja a barátok, családtagok óhajain túl, nem várt eseményekig, tervekig. A pénzügyeid miatt egy kicsit aggódsz, de ha teszel némi egyszerű változtatást, akkor a kiadásaid is szépen csökkeni fognak.

Nyilas

Úgy érzed, hogy valaki nem veszi az üzenetedet és próbál keresztbe tenni neked. Ne hagyd, hogy egy személyes ügy felülkerekedjen rajtad. Próbáld inkább elfelejteni a dolgot és a nap végére sokkal jobban fogod magad érezni.

Bak

Képes vagy arra, hogy a nagyobb képet szemléld, ami segíteni fog elkerülni egy problémát. Mivel a kérdést nem fogod olyan nagy dolognak tartani, ezért könnyedén túl is jutsz rajta. Egy barátod felhív és arra ösztönöz, hogy kipróbáljatok valami újat. Miért ne?

Vízöntő

Hagyatkozz valakire, akiről azt érzed, hogy többet tud nálad. Függetlenül attól, hogy ez igaz vagy sem, elkerülhetsz egy felesleges vitát. Tekints a hosszútávú céljaidra és meg fogod találni a megfelelő utat. Ismerd fel, hogy mik lehetnek a korlátozó tényezők.

Halak

Lehetőséged lesz rá, hogy sokkal dominánsabb légy a megszokottnál. Egyértelmű, hogy valaki más vágyik most a reflektorfényre, ezért engedd neki, hogy odakerüljön. Ha ezt megteszed sokkal stresszmentesebben fog telni a hétvége, számodra pedig ez amúgy sem nagy kihívás.

tudasfaja.com

Hirdetés