Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp június 17. – Bikák, Oroszlánok, Bakok, Szüzek, Mérlegek és Skorpiók...

Napi horoszkóp június 17. – Bikák, Oroszlánok, Bakok, Szüzek, Mérlegek és Skorpiók jól figyeljetek!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben a nyitottságod lehetővé teszi számodra, hogy teljesen újfajta energia vegyen körül téged. Ezzel együtt egy új életszakaszba fogsz belépni. Ezt az időszakot sokkal izgalmasabban fogod megélni, mint azt gondoltad volna. 

 

Hirdetés

Ha egyedülálló vagy a vágyad az idő múlásával egyre növekszik. Maradj nyitott és szingli mindaddig, amíg úgy nem érzed, hogy valóban megtaláltad a nagy Ő-t. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel úgy érzitek, mintha újra szerelembe esnétek.

Kos

A kommunikáció virágzik körülötted, hiszen hajlandó vagy átrágni magad egy helyzeten és meggyőződni róla, hogy minden fél egyetértésre jusson. Egy szórakoztató programot ötölsz ki mára. Csak annyi dolgod van, hogy tényleg ki tudj kapcsolni. Ne feledd, a barátaiddal vagy, nem a munkahelyen.

Bika
Nem erőltethetsz rá egy szeretett személyre semmit, különben egyből megváltozik a hangulata. Ez a személy több, mint egy éve bezárkózott már. Légy óvatos a pénzköltéssel. Túlságosan is fellelkesülsz, hogy beszerezz valamit, de várj, ha tudsz.

Ikrek

Kicsit nyomás alatt érzed magad és azon fantáziálsz, hogy milyen jó lenne most azonnal elszökni valahová. Persze, ez nem megoldás. Használd a leleményességedet, hogy kitalálj valami működőképes dolgot. Egy szeretett személy nagyon zárkózott lesz.

Rák

Lehet, hogy szeszélyes kedvedben vagy. Menj ki a levegőre, sétálj egyet. Ennek eredményeképpen gyorsan kizökkenhetsz. Rájössz, hogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben, ha egyszerre csak egy dologra koncentrálsz.


Oroszlán

Teljesen fel vagy töltődve és készen állsz rá, hogy belevesd magad a kalandokba. Bármit is csinálj, ösztönözni fog rá, hogy valami újat tanulj. Egy külföldi személy vagy egy távoli ismerős nagy hatással lesz rád.

Szűz

Megvan a módszered rá, hogy hirtelen válts át másik sebességbe és ez meglepi azt, aki veled van. Ez a személy viszont elég kiszámíthatatlan, de jobb, ha nem gyakorolsz rá nyomást. Megtalálod azt az irányt, amerre most a leginkább szükséges, hogy elindulj.


Mérleg

Nagyon elfoglalt vagy, akár valamilyen feladaton munkálkodsz, akár a vendégeknek készíted elő a terepet. Tudd, hogy egy szeretett személy nagyra értékeli, ha vele vagy. Szánj erre a személyre időt és te is sokkal jobban fogod érezni magad.

Skorpió

Keress fel valakit, akit nagyon szeretsz, de alig van időd, hogy vele töltsd. Találkozzatok és meglátjátok, hogy mennyire jól fogjátok magatokat érezni. Maradj a költségvetéseden belül és találd meg a módját, hogy nagyobb összeg kiadása nélkül érezzétek jól magatokat.

Nyilas
Ideje egy kicsit relaxálnod, hogy élvezni tud az otthonlétet. Egy délutáni szunyókálás és az, hogy kikapcsolod a mobilodat, most nagyon jót fog tenni neked. Elimináld azokat a dolgokat, amik nem működőképesek. Legalább mára.

Bak

Úgy érzed, hogy még többet kellene elérned otthoni és szakmai életedben is. Egy közösségi munka nagyon felvillanyoz, de az, hogy kertet rendezz, most kevésbé érdekel. Inkább jöjjetek össze a barátokkal.

Vízöntő
Keresd fel egy barátodat. Beszélj valamelyik rokonoddal. Egy kellemes napot szeretnél eltölteni, ahol értesülhetsz arról, hogy kivel mi zajlik éppen. Érdekes híreket hallhatsz, amelyek kapcsán elkezdesz agyalni is.

Halak

Keress fel valakit, akiben megbízol, mielőtt egy fontos döntést meghoznál. Lehet, hogy te magad is meglepődsz, amikor a teljes képet láthatod. Légy nyitott egy beszélgetésre. Egy pénzügyi dolog összeszólalkozásra adhat okot.

tudasfaja.com

Hirdetés