Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp január 28. – Rák, Halak, Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Vízöntő,...

Napi horoszkóp január 28. – Rák, Halak, Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Vízöntő, Oroszlán, Skorpió

Ha ma van a születésnapod: Ha kigondoltad, akkor képes vagy rá. A jegyedben folyó kozmikus aktivitásnak köszönhetően az elméd magasabb szinten fog munkálkodni az elkövetkező 12 hónapban. Olyan szinten, ahol az álmok könnyedén valóra válhatnak.

 

Ha egyedülálló vagy, akkor egy barátságot összetéveszthetsz egy románccal. Hagyj időt annak, hogy jobban megismerhesd a potenciális felet. Hagyd, hogy a kapcsolat természetes tempóban alakuljon ki. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kedveseddel belső feszültséget fogtok tapasztalni, de megoldjátok. Tartsd tiszteletben a párod különbözőségeit.

Kos

Valaki, aki ellenfelet vél felfedezni benned, rossz módon fog hozzád állni, de neked nem kell ezt viszonoznod. A tény, hogy szavakkal próbál idegesíteni téged, bizonyítja, hogy más módszere nincsen ellened.

Bika

Minél inkább panaszkodnak róla, hogy nem a forgatókönyv szerint haladsz, annál inkább egyet kell velük értened és folytatnod ott, ahol abbahagytad. Kik ők, hogy követelőzzenek neked? Tudni akarod, ki az igazi főnököd? Nézz a tükörbe.

Ikrek

Egy kolléga vagy üzleti partner próbál a mai napon megfélemlíteni, de ez rajtad nem fog hatni, sőt, nagy az esélye, hogy az arcába röhögsz. Ne dőlj be a megtévesztésnek se. A pénz csak másodlagos fontosságú, itt az elvekről van szó.

Rák
Egy párkapcsolat most nagyon nehéz időket él meg, de ez nem jelenti az út végét. Tegyél erőfeszítéseket, hogy átbeszéljétek a problémákat és meglátjátok, hamarosan a múlté lesz az egész zavarodás.

Oroszlán

A csillagok üzenete a mai napra az, hogy légy sokkal szervezettebb. Figyelmet kell szentelned azoknak a dolgoknak, amelyeket gyakran garantáltnak hiszel az életedben. Ezek a dolgok tartják fenn a világot, gyakrabban, mint gondolnád.

Szűz

A szerencséd jó irányba változik, de attól tartasz, hogy valami csapda vár rád. Ne aggódj semmiért. A kozmikus aktivitás szerint nem lesz mélyrepülés az elkövetkezőkben. Élvezd a jó szerencséd.

Mérleg

Ha rá akarod erőltetni egy kollégádra, hogy a parancsod szerint cselekedjen, akkor nem lesz sok gondod a feladattal, de valóban ilyen módon akarsz eljutni a célig? Sokkal nagyobb sikert érhetsz el, ha erőszakosság helyett a személyes bájadat alkalmazod.

Skorpió

Őszintének kell lenned a családoddal és a barátaiddal azzal kapcsolatban, hogy mire készülsz. Lehet, hogy kicsit kellemetlen lesz ezzel kezdeni, de sok későbbi fejtörést meg fogsz spórolni vele magadnak. A ballépéseidet ne tagadd meg, tanulj belőlük.

Nyilas
Új lehetőségek fogják keresztezni az utadat. Olyan lehetőségek, amelyekkel kapcsolatban, ha időben cselekszel és határozottan, akkor nagy pénzt kaszálhatsz. Hagyd, hogy az ösztöneid vezéreljenek és ne félj mások tanácsai ellen cselekedni.

Bak

A kozmikus aktivitás most arra bátorít, hogy olyan témákról gondolkodj behatóbban, amit mások nem szeretnek még csak említeni sem. Ne csak gondolkodj rajtuk, beszélj is róluk.

Vízöntő

Nem tudod elkerülni az emberek negatív megjegyzéseit, viszont választhatod azt, hogy nem veszed őket figyelembe. Élj azzal a feltételezéssel, hogy egyesek félnek az ambícióidtól és ezért akarnak nehézségeket okozni neked. Igazuk lehet, mert szépen haladsz előre.

Halak
Hallani fogsz olyan dolgokat az elkövetkező 24 órába, ami miatt legszívesebben sikítanál dühödben. Hogyan lehetnek egyesek ennyire buták? Hogyan lehetnek ennyire vakok? Szembesítsd őket vele fenntartások nélkül.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...