Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp február 28. – A mai nap nem várt meglepetést...

Napi horoszkóp február 28. – A mai nap nem várt meglepetést tartogat

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Valahol idő közben elvesztetted az irányt. Most vissza kell fordulnod és újból meglelned az ösvényed. Ne kedvetlenedj el, hiszen ez nem egy bukás, csupán útkeresés. Az élet folyamatosan változik és vele együtt neked is tudni kell formálódni.

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, az Igazi spontán be fog sétálni az életedbe, különösen nagy eséllyel az év második felében. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel különböző életmódba kezdtek bele, nagy valószínűséggel egy költözés vagy egy eltérő érdeklődési kör miatt.

Kos

A bolygók szerint valaki féltékeny rád és megpróbál a színfalak mögött munkálkodni azért, hogy rossz színben tűntessen fel. Ha azt veszed észre, hogy fontos embereket próbál ellened fordítani, akkor lépj fel keményen.


Bika

Habár Föld jegyként szeretsz a helyzet magaslatán állni és a kötelezettségeidet teljes kontroll alatt tartani, az elmúlt időszakban néhány dolog kicsúszott a kezeid közül. Ne hagyj az utolsó pillanatra olyan dolgokat, amelyeket azonnal is letudhatsz.

Ikrek

Szeretsz teljesen őszinte lenni az elképzeléseiddel és vágyaiddal kapcsolatban, de a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás most arra int, hogy nem túl jó ötlet így kitárulkozni. Most az egyszer tartsd meg magadnak a gondolataidat.

Rák
Egy pénzügyi kérdés most nagyon foglalkoztathat, de nem kell miatta betegesre aggódnod magad. Szinte biztos, hogy a helyzet most nem fest túl rózsásan, de holnap ilyenkorra rájössz, hogy csak egy apróságot kell tenned a rendbehozás érdekében.

Oroszlán

Nem kényszeríthetsz másokat, hogy úgy gondolkozzanak és viselkedjenek, mint te, szóval ne is pazarold erre az idődet. Ha kemény kézzel bánsz a mai napon az emberekkel, számolj vele, hogy megmakacsolják magukat és nem fognak együttműködni.

Szűz

Az élet talán most kifejezetten lecsendesedettnek tűnik, de ez nem rossz jel. A bolygók is arra sarkallnak, hogy maradj visszafogott és próbálj távol maradni olyan emberektől, akik extra terheket szeretnének rád rakni. Van neked elég dolgod.

Mérleg

Mindig óvatosnak kell lenned azzal kapcsolatban, hogy hogyan fejezed ki magad, de a bolygók most extra odafigyelésre intenek. Gondolkozz, mielőtt kinyitod a szádat, mert ha rosszat szólsz, a tető is rád szakadhat.

Skorpió

Valaki mindent meg fog tenni a mai napon, hogy drámát robbantson ki egy olyan helyzetből, ami közel sem kritikus. Te is részt vehetsz benne, ha szórakozni akarsz, de az energiádat és idődet sokkal fontosabb dolgokra is szánhatod.

Nyilas
Az élet csupa móka és úgy tűnik, hogy semmi nem tud jelen pillanatban felizgatni, de annyira ne vessz el a gondtalanságban, hogy figyelmen kívül hagyd a közeledő fekete felhőt a horizonton. Gondolkodj el rajta, milyen kihívásokkal nézhetsz szembe a közeljövőben.

Bak

Talán élvezted az elmúlt pár napban a rivaldafényt, de most ideje sokkal kevésbé izgalmas dolgokra koncentrálnod. Mindenek előtt győződj meg róla, hogy a pénzügyeidet illetően miden rendben van-e. Esélyes, hogy lehetne javítani rajta.

Vízöntő

Megvan az esélye, hogy a mai napon interakcióba kerülsz egy olyan személlyel, akinek az elképzelései különböznek a tiédtől és ez konfliktust szülhet köztetek. Ha jobban figyelsz arra, hogy mit mond, talán felfedezel valamit, amiről neked is tudnod kellene, csak eddig ellenkeztél kinyitni a füleidet.

Halak
Mivel sötétbe burkolóztál az elmúlt időszakban, hajlamos leszel elhinni égbekiáltó pletykákat. Ha így teszel, nagyon messze fogsz kerülni a valóságtól. Légy türelmes, mert pár napon belül megvilágosodsz majd.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés