Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp február 23. – Nyilas, Oroszlán, Kos, Rák, Ikrek, Szűz, Halak,...

Napi horoszkóp február 23. – Nyilas, Oroszlán, Kos, Rák, Ikrek, Szűz, Halak, Bika, Bak

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkező 12 hónapban igazán nagyszerű lehetőségekben lesz részed, az egyetlen veszély csupán az, hogy nem fogsz tudni választani közöttük. Mi az, ami a legjobban inspirál? Azt tűzd ki magad elé célul és tarts ki mellette.

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, az életednek olyan szakaszába lépsz, amikor mindent átértékelsz. Adj időt magadnak az elköteleződésre. Amit ma jónak ítélsz meg, talán pár hónappal később már nem lesz az. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel nagyon jól összedolgoztok a mindennapokban és bármit lekezeltek, ami az utatokba kerül.

Kos

Ami a mai napon történik, talán meglepetésként fog érni, mégsem fogsz zavarodottan nézni, hanem azonnal reagálsz és az esetet az előnyödre fordítod. Bármi is változzon a környezetedben, tegyél róla, hogy te légy az első, aki nyer belőle.

Bika

Persze mondhatod azt a többieknek, amit hallani szeretnének, de azzal senkinek nem teszel jót. Légy őszinte és mondd ki, amit valóban gondolsz, még akkor is, ha ez ellenkezik a többiek véleményével. Egy nap köszönetet mondanak érte.

Ikrek
Nem mindig csak a nyerésről vagy a bukásról szólnak a dolgok. Legtöbbször a részvétel az, ami számít. Bármilyen versenyben vagy kihívás előtt találod magad a mai napon, nem a mindent vagy semmit alapon fog működni. A sportszerűség sokkal fontosabb, mint a siker.

Rák

Az utazási vágyad ma magasra nő, de ne vállalj meggondolatlan kockázatot. Nem te vagy az egyetlen, aki teljes gőzzel halad előre, szóval csak óvatosan, mert az ütközés lehetősége is fennáll. Tudd, hogy mikor bölcs dolog lassítani.

Oroszlán

Természetednél fogva nem vagy az az óvatos típus, de a bolygók most arra figyelmeztetnek, hogy vigyázz a pénzedre az elkövetkező pár napban. Lehet, hogy csábító lenne költekezni, de akkor hónapokra előre adósságba vernéd magad.

Szűz

Lehet, hogy azt hiszed, a többiek nehezítik meg az életedet, de valójában te vagy az egyetlen, aki a saját életét meg tudja nehezíteni. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül, hogy mit mondanak és tesznek és kövesd a saját utadat.

Mérleg

Lehet, hogy nem vagy benne biztos, egy projekt, amiben részt veszel neked kedvezően fog-e alakulni, de ettől függetlenül tarts ki mellette. Ha már egyszer belefogtál, kifizetődő lesz befejezni. Kövesd a megérzéseidet.

Skorpió

Ha valaki, aki iránt érzéseket táplálsz, a saját útját akarja járni, akkor nem csupán hagynod kell neki, de bátorítanod is kell. Megvan az esélye, hogy minden rendben lesz. Ha mégsem, akkor pedig tanulni fog a tapasztalatból.

Nyilas

Közelebb kerültél a céljaidhoz az elmúlt időszakban? Ha a válsz igen, akkor haladj tovább, ha a válasz nem, akkor is. Eléggé türelmetlen tudsz lenni sokszor és a bolygók azt súgják, hogy talán még nem adtál neki elég időt.

Bak

Az elvárásaid kifejezetten magasan vannak. Ez jó vagy rossz dolog? Majdnem biztos, hogy jó dolog, mivel a tökéletesség iránti elkötelezettséged nem marad a magas pozícióban lévő emberek figyelmén kívül. Haladj tovább.

Vízöntő

Az anyagi szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitás a pénzt teszi központi helyre a mai napon, és ha próbálsz lezárni bizonyos dolgokat, akkor egy kissé kreatívabbnak kell lenned a pénzed kezelését illetően. Keress többet, költs kevesebbet.


Halak

Feledkezz meg a múltról, hiszen vége van, és többé már nem számít. Halak lévén nagyon érzékeny vagy és sokáig képes vagy elmélkedni olyan dolgokon, amelyeket kimondtál vagy megtettél, de megbántad. Semmi értelme, hiszen nem lehet mit kezdeni már vele. Engedd el. Csak a mai nap számít.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés