Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp december 27. – Az év utolsó napjain nagy változás lép...

Napi horoszkóp december 27. – Az év utolsó napjain nagy változás lép az életedbe!

Megkezdődött a visszaszámlálás, már nincs sok hátra a 2019-es évből. Biztosan érzed te is, hogy hamarosan újévet kezdünk és ez nem csak naptárilag igaz, hanem az életedben is változások lesznek.

 

 

Kos

Ez a nap anyagilag kedvező lesz, szóval, ha bármilyen ügyletben benne van a kezed, akkor biztosan jó híreket fogsz kapni ma vagy a következő hét elején. Az biztos, hogy az újévet pénzügyileg egy magasabb szintről kezdheted.

Bika

Ha történt valamilyen komolyabb összetűzés a pároddal vagy egy családtagoddal, akkor jobb, ha megteszed a kellő erőfeszítést és rendezed a dolgokat. Rá fogsz jönni, hogy nem csak te, de mások is sokkal megbocsátóbbak az ünnepek környékén.

Ikrek
Az élet iránti lelkesedésed aligha lehetne ennél nagyobb és ami az elkövetkező napokban történik veled, az nem csak a te, de azok élet is bearanyozza, akikkel megosztod mindennapjaidat. Ne vállalj magadra több elkötelezettséget. Mondj nemet.

Rák

Törekedj arra, hogy a legjobb és legnagyobb legyél abban, amivel foglalkozol. A Rákok kiemelkedő jegyek, akik arra születtek, hogy sikerrel járjanak az életben, szóval előbb döntsd el, hogy az élet mely területén kívánod ezt elérni, majd cselekedj.

Oroszlán

Egy bizonyos ponton fel fogod ismerni, hogy amiről egykoron azt gondoltad, mennyire fontos, ma már nem sokat jelent. A mai napon nagy dologra fogsz rádöbbeni és ennél jobb időszakban ez nem is történhetne, mint újév előtt.

Szűz
Az elmúlt időszakban sokat utaztál és mozgolódtál, de most semmi másra nem vágysz, csak hogy közel légy az otthonodhoz. A rokonok és barátok szívesen jönnek hozzád vendégségbe, így attól, hogy nem teszed ki a lábad, még élvezheted a társaságukat.

Mérleg

Valami, amiről azt gondoltad, hogy egy visszahúzó erő, most kiderül, hogy sokkal pozitívabb hatással van az életedre és a hangulatod is kifejezetten jobb lesz tőle. Az anyagi helyzetedet érintően nagy változás következik be.

Skorpió

Nem számít, hogy mennyit szórakoztál a karácsonyi ünnepek alatt, ami most fog következni, az mindent felülmúl majd. Semmi sem képes elkedvetleníteni, egyszerűen maximumon fogod élvezni az év hátralévő napjait és milyen jól teszed!

Nyilas

Egy jó cselekedet, amit egy tőled távol lévő ismerősödért tettél, vissza fog szállni rád, ráadásul egy nagyon szívet melengető módon. Lehet, hogy te megfeledkeztél már róla, de az univerzum nem és végeredményben minden utolér majd.

Bak

Ha nem tetszik az az irány, amerre az életed jelenleg tart, akkor változtass rajta. Először elég egy kis lépést tenned és minden nap folytatnod ezt. Idővel azt fogod észrevenni, hogy az utad egyre élvezetesebb lesz. Már ma elkezdheted, nem kell az újévet kivárnod.

Vízöntő
Egyáltalán nem igaz, hogy a Vízöntők nem ambiciózusak és ha egy kicsit foglalkozol a munkával az év utolsó napjaiban, akkor minden esélyed megvan rá, hogy feljebb juss a ranglétrán hamarosan. Nem kell kivárnod az újévet néhány fontosabb lépés megtétele előtt.

Halak

Az év ezen részében hajlamosak az emberek túlzásba esni ezzel vagy azzal és valljuk be, te sem vagy kivétel. Nagyon érdekes és zavarba ejtő helyzetek is várhatóak az elkövetkező napokban. Annak érdekében, hogy a következmények ne legyenek túl rosszak, légy résen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...