Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 31. szombat – Mind a 12 jegynek van egy...

Napi horoszkóp augusztus 31. szombat – Mind a 12 jegynek van egy üzenetünk!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Gyanakodsz egy személy szándékaira, akivel közös üzletben vagytok benne, de nem szabad ezt kimutatnod. Ha kiszagolja, hogy nem bízol benne, akkor talán szedi a sátorfáját és másutt fog próbálkozni.

Bika

Elég szerencsés leszel a mai napon. Persze, nem jelenthetjük ki, hogy minden, amihez hozzáérsz, arannyá válik, azonban biztosan semmi probléma nem fog adódni a magánéletedben és az otthonod környékén, a mai napon.

Ikrek

Emlékeztesd mindig magad, hogy mennyire szerencsés vagy. Lehet, hogy időnként azt gondolod, az égiek összeesküdtek ellened, de ez nem így van. Az univerzum mindig a te javadra munkálkodik, még ha adott pillanatban nem is úgy látod. A gondolataid teremtik a valóságodat, szóval tereld őket pozitív irányba.

Rák

A bolygók azt ígérik, hogy bármit is kérj a hétvége során, megadatik neked napokon belül. Persze, vágyhatsz anyagi dolgokra, de a családodról soha ne feledkezz meg, hiszen a legnagyobb érték örökké a szeretet lesz.

Oroszlán

Minden, aminek történnie kell, a szükséges időben meg fog történni. Sem korábban, sem később. Lehet, hogy elsőre butaságnak tűnik a gondolat, hogy egy kozmikus rend szerint alakulnak a dolgok, pedig így van.

Szűz

A közvetlen hozzáállásodnak köszönhetően csak úgy vonzani fogod az embereket az elkövetkező 48 órában, ráadásul olyannyira, hogy már te magad fogod kívánni, bárcsak kevésbé népszerű lennél. Mindennek megvan az oka, ennek például az, hogy a barátságod nagyon értékes.

Mérleg

Ha elkövettél valami hibát mostanában, akkor itt az ideje felvállalnod. Az érintett felek készek megbocsátani, és ha pénz is van a dologban, nem okolnak majd a veszteségért. Legközelebb azért gondolkodj, mielőtt cselekszel.

Skorpió

Minél inkább a bizalmadba fogadod a barátokat és családtagokat, annál nagyobb az esélye, hogy segíteni tudnak neked. Persze nem kell minden egyes titkodat kiteregetned, de néhányat meg kell osztanod annak érdekében, hogy kisebb legyen a terhed.

Nyilas

Ne bánj magaddal keményen a hétvégén. Nem fogsz veszíteni semmit, ha hagyod, hogy történjenek a dolgok és nem erőltetsz magadra olyan programokat, amelyek nem esnek jól.

Bak

Még ha olyan Bak is vagy, aki az idő legnagyobb részében csendes és higgadt, most meg fogod mutatni a világnak a zajosabb énedet. Mitől ez a hirtelen váltás? Talán attól, hogy egyes dolgoknak érdemes nagyobb hangot adni, még akkor is, ha nem vagy az a heves típus.

Vízöntő

Tedd félre a munkát a következő 48 órára és foglalkozz teljes mértékben a családoddal. Persze, nem kétséges, hogy sok tennivalód akad, de biztos, hogy mindent most azonnal kell megoldani? Talán a szeretteid fontosabbak.

Halak

Ha egy barát vagy családtag szomorkodik a hétvégén, akkor vedd a kezedbe a dolgokat és próbáld meg felvidítani. Talán néhány kedves szó is elég ahhoz, hogy feldobd, és utána magától beinduljon a pozitív hullám. Gyógyító hatással vagy másokra, ha még nem tudtad volna.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...