Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezek a jelei, hogy a Vonzás Törvénye működik az életedben

Ezek a jelei, hogy a Vonzás Törvénye működik az életedben

Szeretnéd tudni, hogy a vonzás törvénye működésbe lépett-e már a te életedben is? Ha elkerüli a figyelmed a Titok jelei, akkor most segítünk rávilágítani azokra, hogy megnyugodhass, jó irányba tartasz.

A vonzás törvénye napjainkban reneszánszát éli, hiszen az elmúlt években került újra a figyelem középpontjába, könyvek, filmek, előadások, tanfolyamok szólnak arról, hogyan alkalmazzuk az ezotériának ezt a régi módszerét. Hogyan képzeljük el mindazt, amire vágyunk, hogyan töltsük fel energiával a gondolatainkat, napjában hányszor lássuk képszerűen magunk előtt mindazt, amit szeretnénk.

És minél többször gondolunk a vágyunkra, az egy idő után valósággá válik. Amit jól példáz a régi közmondás is, miszerint az emlegetett szamár hamar megjelenik. Vagyis akire sokat gondoltunk, akit többször emlegettünk, az egyszer csak ott terem. Persze erre mondhatjuk azt, hogy színtiszta véletlen, de az ezotéria elveti a véletlen lehetőségét, és azt mondja: a gondolatunkkal bevonzottuk, illetve magunkhoz vonzottuk azt a személyt, akiről beszéltünk.

Felmerül az emberben a kérdés: valóban ennyire egyszerű lenne? Nem kell mást tennünk, mint elképzelni magunk előtt és hinni abban, hogy a sorstól megkapjuk, amire vágyunk? Ha ez így van, akkor vajon mi az oka annak, hogy valaki már harmadik éve vizualizálja, hogy munkát talál magának. Elképzeli a munkahelyét, a kollégáit, a felettesét, a tevékenységet, amit szeretne végezni. Ám a szorgalmasan végzett vizualizáció ellenére még mindig a munkanélküliek táborához tartozik. Vagy a négy éve babára vágyó házaspár – akik számtalan orvosi vizsgálaton, illetve beavatkozáson estek át – hiába hitt a vonzás törvényében, ám miután a babaprojekt nem járt sikerrel, megkérdőjelezték annak hatékonyságát. Egészen pontosan először saját magukban keresték a hibát: talán valamit elrontottak, nem jól csináltak, ezért nem sikerült a babát „bevonzani” az életükbe? Aztán amikor tisztázódott, hogy mindent úgy tettek, ahogyan kell, értetlenül álltak a tény előtt: ami ezzel a módszerrel másnak sikerül, nekik nem. Végül az asztrológiát hívták segítségül. A horoszkópjaikat elemezve egyszerű választ tudtam adni a kérdésükre: mindent jól csináltak, már ami a vonzás törvényét illeti, de a horoszkópjaikban nincs benne a közös utód születésének a lehetősége.

Vagyis ha nincs benne életünk forgatókönyvében mindaz, amit szeretnénk, akkor hiába a vonzás törvénye, a sorstól nem fogjuk megkapni azt, amire vágyunk. Vagyis a vonzás törvénye nem pusztán egy kívánságteljesítő varázslat, illetve csak akkor működik, ha az, amire vágyakozunk, a karmikus feladataink közé tartozik. De vajon honnan tudhatjuk meg, hogy mi a karmánk? Többféle módszer létezik, ám mint asztrológus, természetesen a horoszkóp elemzését tartom a legbiztosabb módszernek a sorsfeladat kiderítésére. Az említett példában a fiatal pár végül elvált, és az új házasságukban mindkettőjüknek született gyermekük.

Apró dolgok jelentősége

A vonzás törvényével kapcsolatban gyakran felmerül egy kérdés: miért tudom bevonzani az apró dolgokat, a hétköznapokkal kapcsolatos eseményeket, és a nagyokat nem? Vagyis ha erősen gondolok arra, hogy a zsúfolt belvárosban találjak parkolóhelyet, akkor az rendszerint sikerül. De hiába gondolok arra, hogy szeretném visszakapni azt a feladatot, amit korábban végeztem, és amit az új felettesem igazságtalanul elvett tőlem, mégsem járok eredménnyel. Pedig mindent megteszek azért, hogy visszakapjam a pénzkereseti forrásomat, ráadásul jól értek hozzá és megfelelő tapasztalattal rendelkezem. Sőt olyan dolgokra is vetemedek, amelyek nagyon távol állnak tőlem, korábban elképzelhetetlennek tartottam, hogy ilyet tegyek: hízelgek és ajándékokkal halmozom el azt a személyt, akin ez múlik, mégsem jutok eredményre.

Ügyfelem feltett kérdéseire könnyű volt felelni. A hétköznapok apró történéseinél nincsenek sorsszerűségek. Vagyis ha találunk parkolóhelyet, vagy még fel tudjuk adni zárás előtt öt perccel a csekket a postán, abban nincs olyan, ami az életünket, a sorsunkat, a jövőnket igazán befolyásolná, esetleg olyan irányba terelné, amilyenre vágyunk. Viszont az, hogy az ügyfelem képtelen volt visszaszerezni a munkahelyén a régi feladatát, amelyet elvettek tőle, abban már van. Ugyanis ennek hatására csökkentek a bevételei, ez aztán arra ösztönözte, hogy elkezdjen állást keresni, amit egyébként nem tett volna. Még akkor sem, ha tudta, a ranglétrán feljebb kellene lépnie, viszont erre a munkahelyén nem volt lehetőség. Így aztán a sors olyan személyt sodort az útjába, aki úgy viselkedett, hogy az ügyfelemnek nem maradt más lehetősége, mint új munkát keresni. Végül sikerült olyan állást találnia, ahol rangban előrelépett, és a fejlődésre, a továbblépésre is lehetőséget kapott. Az ő esete jól példázza, hiába a vonzás törvénye, hiába gyakorolta tökéletesen, éveken keresztül, a vágy valóra válása helyett inkább nehezebb – olykor reménytelennek tartott – helyzetbe került.

Ügyfelem esete ékesen bizonyítja, hogy a vonzás törvénye csak és kizárólag akkor működik, ha a sors paklijában benne van mindaz, amit szeretnénk. A két embert – az új főnököt és a beosztottját – a karma láthatatlan szálai kötötték össze, és azért találkoztak, mert az ügyfelem önként nem tudott állást változtatni. Ezért a főnöke sietett a „segítségére” oly módon, hogy lehetetlen, kilátástalan helyzetbe hozta, így kényszerítette arra, hogy lépjen. Illetve segített a túlzott büszkeségét levetkőzni azzal, hogy elvette tőle a jól fizető feladatát, aminek hatására ügyfelem képes volt úgy viselkedni, ami miatt korábban megvetett és elítélt embereket. Nemcsak a büszkeségét dobta sutba, hanem megtanulta, hogy ne ítélkezzen, ne törjön senki felett pálcát, hiszen nem tudhatja, hogy az illetőt mi mozgatja, miért viselkedik úgy, ahogy.

Jelek arra, hogy működésbe lépett az életedben a Vonzás Törvénye:

1. Gyakori libabőrös érzés

Elegendő egy zenehallgatás közbeni hidegrázás, ami arra utal, hogy kapcsolatban állsz a felsőbb éneddel és vibrációs energia van közted és az élet dolgai között.

2. Megérzed és meglátod az utat

Ha megálmodsz dolgokat, vagy csak egyszerűen erősen érzed, hogy mit kell tenned, az azt jelenti, hogy az Univerzum segít és irányít téged. A kettőtök közti kapcsolat megnyílt.

3. Ismétlődő számok

Ránézel az órára és mindig ugyanabban az időben? A leggyakoribb számok, amelyek magas rezgésű energiát sugallnak a 000, 1111, 333, 444.

4. Kedvenc dalok a rádióban

Az agyhullámaid magas rezgése miatt képes vagy befolyásolni a dolgokat. Ez a vonzás törvénye. Ha többször meghallod a kedvenc dalod például a rádióban, ráadásul éppen akkor, ha akkor kapcsolod be, akkor azok magas érzelmi energiára utalnak.

5. Felhőkben látsz formákat

Ha képes vagy tárgyak formáját kivenni a felhőkből, az azt jelenti, hogy az Univerzum üzen neked. Ezek rejtélyes jelek arra, hogy a helyes úton vagy,

6. Erősebb érzések

Ha a szokásosnál jobban megérzed a dolgokat, érzékenyebbé válsz, vagy nagyon magadba tudsz zuhanni, az azt jelenti, hogy a vonzás törvénye él, az Univerzum általad érez. Annyira felerősödnek a gondolataid és az érzéseid, hogy gondolsz valakire, következő percben csörög a telefonod, ő hív…

7. Képes vagy  befogadni dolgokat

Nyitott vagy annyira, hogy másik érzéseiből, szeretetéből, és kedvességéből erősítsd magad, magadba tudod szívni a szeretetet, hogy töltekezz. Jobb kedved lesz attól, ha valaki kedvesen mosolyog rád.

 

szerző:tudasfaja.com

loading...