Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp augusztus 30. csütörtök – Ez még csak a kezdet, készülj...

Napi horoszkóp augusztus 30. csütörtök – Ez még csak a kezdet, készülj fel!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben számos új szituáción mész keresztül, de mind által sokat fejlődsz. Ritkán fejezed ki kreativitásodat, ám ebben az évben hagyod, hogy a zsenialitásod szárnyra keljen és sikereket érj el általa.

Ha egyedülálló vagy sok új és érdekes embert engedsz be az életedbe és azt veszed észre, hogy a baráti köröd is átalakul. Személyiséged megtetszik valakinek, aki szívesen beszélget hosszasan és osztja meg veled gondolatait. Ha párkapcsolatban élsz, szívesen töltesz időt kettesben a kedveseddel és úgy viselkedtek akár a tini szerelmesek.

Hirdetés

Kos

Teljesen máshogyan látod az előrehaladásodat az életben. Hallgass valakire, aki gondoskodását kívánja kifejezni neked, közben arra is figyel, hogy adekvát információkat osszon meg veled. A kommunikációs szektoroddal minden a legnagyobb rendben lesz.

Bika

Belekeveredhetsz egy kényelmetlen szituációba, ami ettől függetlenül segíteni fog, hogy egy dologra máshogyan légy képes tekinteni. Ennek eredményeképpen a cselekedeteid és a hozzáállásod teljesen új irányt vesznek. Ettől a ponttól kezdve képes leszel túljutni a veled szembejövő problémákon.

Ikrek

Ismerd fel a hirtelen kattanást, amit egy barátoddal kapcsolatosan fogsz tapasztalni a bensődben. Képes leszel egy teljesen más szinten kommunikálni. Úgy, ahogy eddig még sosem. Hallgasd meg egy tanácsadó javaslatait pénzügyekkel kapcsolatban, de végezd el a saját kutatásaidat is.

Rák

Egy négyszemközti beszélgetés megerősíti a kapcsolatot közted és egy számodra fontos személy között. Azt fogod érezni, hogy képes vagy sokkal jobban megállni a saját lábadon, mások által nem befolyásolva. Szkepticizmussal hallgasd a híreket.

Oroszlán

Jelentős változásokra számíthatsz. Úgy érzed, hogy elkerülhetetlen, hogy bizonyos események keltette nyomás alól kivond magad. Mások egyszerűen nem értik, hogy mi zajlik most benned. Oszd meg velük a gondolataidat, de ne várd el, hogy mindenki egyetértsen veled.

Szűz

Mély megértésed előtérbe fog kerülni, amikor egy kihívást jelentő projekttel vagy személlyel kell foglalkoznod. Talán nem akarsz részt venni abban, amiben mások, habár a kreativitásod elkélne, hiszen igazi ötletforrássá válsz ma.

Mérleg

Talán még nem ismerted fel, hogy milyen messzire kellene elmenned annak érdekében, hogy azt a benyomást tedd és azt az eredményt érd el, amire már régóta vágysz. A helyzet magaslatán állsz és már megtehetnéd a következő lépést, de továbbra is hezitálsz. Ideje egyenesbe hoznod a hajót.

Skorpió

Olyan szituációba kerülsz, ahol lehetőséged lesz előterjeszteni egy elképzelésedet. Mások nyitottak lesznek rá, bármit is kívánj megosztani. Váratlan dolog következik be, amelyre a legkevésbé számítottál és a mindennapi életedre nagy befolyása lesz.

Nyilas

Fülig érő mosollyal közlekedsz egész nap, egy szeretett személy döntésének ellenére. Talán kissé visszaveszel a lendületedből valaki reakciójának hatására. Lazulj el és bízz önmagadban és a választásod helyességében. Vesd bele magad a munkába.

Bak

Olyan szituációba kerülsz, amelyben nem tudod eldönteni, hogy melyik út a legmegfelelőbb számodra. Ne aggódj annyit. Ami jelenleg lehetetlennek tűnik, később meg fog valósulni. Légy spontán és csak a szíved vágyára koncentrálj.

Vízöntő

Lassíts le és élvezd a napi rutinból való kiszabadulás okozta szabadságot. Nem számít, hogy merre indulsz, és mivel töltöd az idődet, úgy tűnik, hogy sikerül ellazulnod és sokkal tisztábban látnod. Használd ki ezt az időt arra, hogy jobban megérts néhány zavaros dolgot magad körül.

Halak

Tedd lehetővé a kölcsönös kompromisszum kötést mind a munkahelyen, mind a baráti körödben. Akár egy személyes ügyet próbálsz megoldani, akár egy projekttel előrébb haladni, sikerrel fogsz járni. A nevetés és a jókedv számos ajtót képes megnyitni előtted.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...