Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 29. – Kosok, Bikák, Oroszlánok, Vízöntők,Rákok, Bakok, Halak, Nyilasok,...

Napi horoszkóp április 29. – Kosok, Bikák, Oroszlánok, Vízöntők,Rákok, Bakok, Halak, Nyilasok, Ikrek, Szüzek jó hírünk van számotokra!

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben élvezheted az ötletgazdagságod eredményeit. Ha valamilyen művészeti ágban tevékenykedsz vagy bármi olyan munkád van, amelyhez jó adag kreativitás szükséges, akkor ez lesz életed egyik legtermékenyebb szakasza.

 

 

Ha egyedülálló vagy, akkor sok olyan csodálót fogsz magadhoz vonzani, akik be fogják neked bizonytani, hogy valóban téged akarnak. Addig haladj előre, amíg úgy érzed, hogy meg nem találtad az igazit. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedveseddel pénzügyi gondok miatt lesznek vitáitok.

Kos

Egyszerűen ragyogóan érzed magad és ez nem a hétvége miatt van, hanem a bolygók állásának eredményeképpen. Ötleteid jó fogadtatásban részesülnek a mai napon, bár egyvalakivel összetűzésbe keveredhetsz, aki nem olyan gondolkodású, mint te vagy.

Bika

Egy kicsit talán többet költesz, mint amennyit szerettél volna, bár ez addig nem fog zavarni, amíg meg nem érzed a hatását. Megtudsz valakiről valamit, ami miatt új lehetőséged nyílik rá, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj vele.

Ikrek

Teljesen jókedvű vagy és ez addig képes is fennmaradni, amíg nem jutnak eszedbe a háttérben futó elintézetlen ügyeid. Egy barát váratlan akciója még inkább feldobja ezt a szórakozott hangulatodat. Őrizd meg a humorérzékedet.

Rák

Egy idősebb rokon felrázhatja a nyugalmas állapotokat. Először gondold végig, hogy mi történhet pontosan, mielőtt reagálnál. A képzeleted segít megérteni, hogy mi zajlik a másik félben. Próbáld meg magad kivonni az itt és mostból egy kicsit.


Oroszlán

A barátok kissé már túlzásba esnek azzal, hogy mindőjük számít rád előbb vagy utóbb egy buliban. Lehet, hogy délután úgy döntesz, inkább az egyik kedvenc helyedre mész el. Itt ki tudod tisztítani végre az elmédet.

Szűz

Szeretnéd átgondolni, hogy mi történik pontosan a közvetlen környezetedben. Valaki, akit nagyon szeretsz, most furcsán viselkedik. Figyelj oda a kiadásaidra.

Mérleg

Keress fel egy jó barátot, hogy megvitass vele valamit, ami kívül esik a megértéseden. Felfedezheted, hogy mennyire gondoskodó egy szeretted, amikor tanúja leszel egy szívből jövő tettének. Élvezd ki a pillanatot, mert nem gyakran történik meg.


Skorpió

Kapcsolódj a többiekhez, ha mélyebb és hosszasabb beszélgetéseket szeretnél folytatni. Egy számodra nagyon fontos személyt sikerül majd jobban megértened. Ez egy közeli barát vagy egy kolléga is lehet. Teljesen más fényben fogsz tekinteni az emberekre.

Nyilas

Tudd, hogy egy szeretted vagy barátod, most érzékenyebb a kelleténél. A részvéted és tapintatod segíteni fog enyhíteni a helyzeten. Egy telefonhívás vagy látogatás nagy meglepetést fog okozni. Maradj nyitott, bármi lehet belőle.

Bak

Összpontosítanod kell, hogy befejezz egy kitűzött célt. Az erőfeszítéseid nem lesznek hiábavalóak. Egy családtag vagy otthoni történés izgalmat fog vinni a napodba.

Vízöntő

Határozott vagy abban, hogyan kezelj egy személyes ügyet. Egy szeretett személy vitát fog indítani minden előjel nélkül. Próbálj meg higgadt maradni, amíg vele beszélsz, meg fog változni a kedve. Igyekezz megérteni, hogy mi lehet a probléma oka.

Halak

Ami otthon történik, az nagy hatással lesz a szűk családi körre. Légy óvatos azokkal a tárgyakkal, amelyek képesek vágni vagy tüzet okozni. Lehet, hogy egy visszatartott érzésed furcsa módon fog előtörni belőled.

tudasfaja.com

loading...