Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 28. – Bikák, Rákok, Halak, Mérlegek, Kosok, Nyilasok,...

Napi horoszkóp április 28. – Bikák, Rákok, Halak, Mérlegek, Kosok, Nyilasok, Ikrek, Szüzek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Nagy az esélye, hogy valamilyen vitába keveredsz egy szeretteddel, amelynek a féltékenység az alapja. Arra nagyon figyelj oda, hogy ne te szítsd a tüzet.

Bika

Azzal az égvilágon semmi gond nincs, ha pozitívan állsz hozzá az élethez, sőt azzal sem, ha túlzottan is. Azzal viszont már inkább, ha nem vagy képes elviselni, hogy a környezeted nem olyannyira optimista, mint te magad.

Ikrek

Nem kell folyamatosan sanyargatnod magad. Az éppen elég, hogy az időd nagy részében visszafogod magad és nemet mondasz vágyott dolgokra. Néha érdemes engedni a kísértésnek.

Rák

A mai napon dolgod lesz valakivel, aki orrolni fog rád valamiért, ám ezt tisztán és világosan nem fogja a tudtodra adni, viszont dühítő jelekkel annál inkább. Jobb, ha minél előbb a végére jársz.

Oroszlán

Nem szeretsz lábat lógatni, ez tudvalévő rólad, ám azzal sem segítesz magadon, ha az egész napodat betáblázod, és este hullafáradtan dőlsz az ágyba. Légy engedékenyebb magaddal.

Szűz

Pihend ki magad jól a mai napon, ha a hétvége eddigi részében nem tetted meg, hétfőn ugyanis érdemes lesz kiválóan teljesítened, hiszen jó ajánlat kerülhet az utadba általa.


Mérleg

Bár mindig a harmóniára törekszel és nem vagy a viták kirobbantója, nálad is be tud telni a pohár, főleg, ha igazságtalanságról van szó. Nem kizárt, hogy konfliktusba keveredsz.

Skorpió

Nem árt valamivel több figyelmet szentelned a párkapcsolatodnak. Lobbantsd lángra a szenvedély tüzét, de ha az fontosabb most, akkor oldjatok meg a pároddal valamilyen függőben lévő problémát.

Nyilas

Ha fontos számodra a családod, akkor találsz rá alkalmat, hogy velük tölts egy kis időt. Hidd el, ezek a percek és órák érnek a legtöbbet az életben, még ha néha kompromisszumokat is kell kötni értük.


Bak

Van valamilyen szenvedélyed, amiről úgy érzed, hogy le kellene szokni, de nehéznek találod, és folyton csak halogatod? Határozd el magad végre. Az égiek segítenek.

Vízöntő

Ideje elgondolkodnod azon, hogyan tudnád a kreativitásodat és a képességeidet még inkább a hasznodra fordítani. Hogyan tudnád még jobbá tenni az életedet? Képes vagy rá, jobb, ha ezzel tisztában vagy.

Halak

Túl sokat töltöttél mostanában a munkával, olyannyira, hogy a szeretteid is elszenvedték a kárát. Változtass a dolgon. A mai napon ne fókuszálj semmire, csak a szíved hangjára.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...