Kezdőlap EZOTÉRIA Májusi horoszkóp: Több csillagjegy élete megváltozik hamarosan

Májusi horoszkóp: Több csillagjegy élete megváltozik hamarosan

Hirdetés

A május az év egyik legszebb hónapja, ilyenkor pompázik teljes díszében a természet, sokkal szebbnek látjuk a világot, tele vagyunk tervekkel, új reményekkel. Nézzük, mi vár ránk májusban!

Kos

Nagy kalandok, és kedvező munkahelyi lehetőségek várnak rád ebben a hónapban. Sok lehetőség adódik arra is, hogy családod és barátaid körében ki tudj kapcsolódni. Sőt, olyan emberekkel is találkozhatsz, akikkel később komoly barátság szövődhet köztetek. Nagyon energikus leszel ebben a hónapban, ezért a munkádban is maximálisan teljesítesz, aminek természetesen meg lesz a jutalma is. Vigyázz azonban nehogy a sok munka teljesítménykényszerbe csapjon át.

Hirdetés

Bika

Nagyon lendületesen indul ez a hónap számodra, azonban a sok teendődben annyira elveszhetsz, hogy lehetséges, nem fogsz tudni eleget tenni a beígért terveidnek. Nem kell mindent elvállalni, inkább szelektálj, és mondj nemet, mert különben nagyon kimerült leszel. A párkapcsolatodban ebben a hónapban nagy döntést kell meghoznod, ami már igazán időszerű lenne. Ha szükséged van rá, kérj egy kis én időt, hogy megfelelően tudj dönteni. Az egyedülálló Bikák ebben a hónapban megismerkedhetnek egy igazán fontos személlyel.

Ikrek
Légy egy kicsit türelmesebb, hiszen az ingerlékenységeddel nem mész semmire. Nyugodj meg, és csak a fontos dolgokra koncentrálj, ha kapkodsz, még nem fogsz tudni mindent elintézni. Ha valamit nem sikerül elintézned, egyszerűen töröld a fejedből, mintha nem is létezett volna. A partnereddel ebben a hónapban nem lesztek egy hullámhosszon, de nem kell kétségbeesni, hiszen egy kis türelemmel itt is minden megoldódik. Ha egy kicsit lassítasz, és figyelmesebb vagy, igazán érdekes programokon vehettek részt együtt. A szingli Ikrek ebben a hónapban ne várjanak semmi jóra, valószínű egyedül fogják tölteni a szerelmesek hónapját.

Rák

Ebben a hónapban fontos szerepet kap az életedben a kommunikáció, és az emberi kapcsolatok. Sok hasznos beszélgetésen veszel részt, és azt is megtanulod, hogyan szorítsd vissza néha mások javára a saját érdekeidet. A hónap második felében egy fontos találkozón kell részt venned, ki ne hagyd. Ha a pároddal valami nézeteltérés adódik köztetek, azt inkább beszéljétek meg, ne söpörd a szőnyeg alá. A szinglik most végre párra találhatnak, csak arra kell vigyázzanak, hogy a féltékenységüket szorítsák vissza.

Oroszlán

Baráti összejövetelek, nagy bulik várnak rád ebben a hónapban, arra azonban vigyáznod kell, hogy a pároddal légy egy kicsit türelmesebb, és megértőbb. Próbálj egy kicsit jobban odafigyelni rá, és mesélj a bizalmasabb dolgaidról is vele. A munkahelyeden létszámcsökkenés várható, de nem kell tartanod a leépítéstől, hiszen egy nagyon fontos munkaerő vagy. Ha szingli vagy, most jól figyelj, mert egyértelmű jeleket kaphatsz kiszemeltedtől.

Szűz
Ebben a hónapban kissé feszültebb lesz az életed, azonban jó lenne megtanulod kezelni a nehezebb pillanatokat. Ingerlékenységed a környezetedre is hatással lesz, de, ha ezt a hónapot átvészeled akkor a következő időszak már sokkal könnyebb lesz. A párkapcsolatodban próbálj teret szentelni a nagyobb beszélgetéseknek, ezáltal sokkal jobban meg tudjátok erősíteni a köztetek levő köteléket. Ha szingli vagy, nyugodtan kezdeményezz, hiszen lehet, hogy ezen az apróságon múlik életed legjobb kapcsolata.

Mérleg

Ebben a hónapban nagyon jól alakulnak számodra a dolgok. Mind a munkahelyeden, mind pedig a magánéletedben minden gördülékenyen zajlik, éppen ezért nyugodtan elengedheted magad, dőlj hátra, és élvezd az életet. Pénzügyileg is jól állsz, de egy közeli ismerősöd lehetséges, hogy kölcsön fog kérni tőled. Kedveseddel adódhat némi vita köztetek, de nem kell aggódni, mert a végén megbeszélitek, és a lehető legjobban alakulnak a dolgok. A szinglikre romantikus pillanatok várnak.

Skorpió

Ebben a hónapban nem túl sok szabadidő lesz, így a pihenést is nyugodtan elfelejtheted. Egyáltalán nem fogsz unatkozni, hiszen egy csomó új információt fogsz kapni, és végre nekifoghatsz álmaid megvalósításának. Kedvesed nem biztos, hogy tudja tartani veled ezt az őrült tempót, de ne idegeskedj, hiszen egyszer lejár az a zaklatott időszak is. Próbálj egy kicsit több gyengédséget, és figyelmet adni neki, így ő is könnyebben átvészeli ezt a túlhajszolt időszakot. Ha szingli vagy, most bárkit meghódíthatsz, akit csak szeretnél.

Nyilas
Érdemes egy kis életmódváltásba kezdened, hiszen egészséged forog most a kockán. Akár a táplálkozásodban hozol változást, akár edzeni kezdesz, az új életmód sokkal közelebb hoz a kedvesedhez. Szervezzetek közös programokat, főzzetek együtt, menjetek edzőterembe. Ne feledd: fő a fokozatosság elve! Ha szingli vagy, akkor lehet a konditeremben ismered meg álmaid partnerét.

Bak

Ebben a hónapban egy kissé szétszórt leszel, és jobb, ha nem kockáztatsz, hiszen könnyen pórul járhatsz. Kisebb egészségügyi problémáid adódhatnak, melyek inkább kellemetlenek, de nem túl súlyosak. Szabadidőben töltekezz egy kicsit, beszélgess a barátaiddal, olvass, meditálj. Itt az ideje, hogy partnereddel is megbeszéljetek egy-két fontos dolgot. Ha szingli vagy, akkor lazíts egy kicsit, ne akarj mindenképp társra találni, majd jön magától.

Vízöntő

Virágzik az egészséged, és a szerelmi életed, azonban a pénzügyeidre egy kicsit jobban figyelj oda, hiszen könnyen adósságba keveredhetsz. Mindvégig optimista leszel, nem siránkozol, inkább elfogadod a helyzetet. A párkapcsolatod megerősödik ebben a hónapban, a hűségről tehetsz tanúbizonyságot. Ha szingli vagy, akkor minden bizonnyal most rátalálsz életed értelmére.

Halak
Nyugtalan, és keszekusza napok várnak rád. Légy egy kicsit összeszedettebb, és próbáld a kezedben tartani az irányítást az életed történései fölött. Ha családtagjaidnak valami problémája van, akkor segíts neki, oldjátok meg közösen, hogy vidámabban telhessenek a hétköznapjaitok. Ebben a hónapban próbáld mellőzni az anyagiakkal kapcsolatos komolyabb döntéseket. A pároddal beszéljétek meg az esetleges feszültségeket, mert különben később még jobban lerakódnak a problémák. Ha szingli vagy, akkor ez a hónap nagyon izgalmas, és kalandokkal teli lesz.

tudasfaja.com

Hirdetés