Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 2. – Mérleg, Nyilas, Bak, Bika, Kos, Oroszlán, Vízöntő,...

Napi horoszkóp április 2. – Mérleg, Nyilas, Bak, Bika, Kos, Oroszlán, Vízöntő, Ikrek

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: A kétségtelenül irracionális viselkedésed láttán egyesek azt gondolják, hogy teljesen elment az eszed, de ez persze csak egy szórakozás. Szeretnéd elterelni a figyelmüket, hogy ne jöjjenek rá, mi lesz a következő lépésed. Vedd drámaira a figurát, ha kell.

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, erős ítéleteket mondasz azok felett, akik a környezetedbe kerülnek. Adj időt magadnak és dönts megfontoltan a randevúzással kapcsolatban. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel közösen tudtok fejlődni, ha hajlandóak vagytok elfogadni a másik különbözőségeit. Ossz meg több vad ötletet a pároddal.

Kos

Ez talán az éved legizgalmasabb része, viszont a jegyed kihívásokkal teli szektorában tapasztalható kozmikus aktivitás arra figyelmeztet, hogy ne vegyél mindent 100%-nak. Légy óvatosa, ha utazol, vagy társasági eseményen veszel részt.

Bika

Lelkiismeretesen őszintének kell lenned mindenben, amivel foglalkozol. Nem kell átvágnod a riválisaidat, hogy föléjük kerekedj, egyszerűen csak magadat kell adnod és arra fókuszálnod, amiben a legjobb vagy. Ez elhozza a sikert, amire vágysz.

Ikrek

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás mentális blokkot kelt benned és úgy tűnik, hogy nem tudsz tisztán gondolkodni, de ez talán most a legjobb dolog, ami történhet. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy a csökönyös gondolataid amúgy is furcsa utakra vinnének.

Rák

Úgy tűnik, hogy az elmúlt időszakban többet dolgoztál másokért, mint saját magadért és ennek meg kell változnia. Kezdheted azzal, hogy tudatod azokkal, akik kihasználtak eddig, hogy az ingyen köröknek mostantól vége. Mostantól mindenkinek fizetnie kell, még a barátoknak is.


Oroszlán

A mai napon könnyen abba a hitbe ringathatod magad, hogy egyes dolgok igazak, miközben távolról sem így van. Mindennemű kockázatot érdemes elkerülnöd az elkövetkező 24 órában. Olyan nincs, hogy valami teljesen biztos.

Szűz

Tisztán is világosan kell kifejezned, hogy mi az, amit a mai napon másoktól elvársz. Ha nem így teszel, egyszerűen félreérthetik a mondandódat és olyan hibákat ejthetnek, ami rossz atmoszférát fog teremteni körülöttetek.

Mérleg

Hallgasd meg, hogy mit mondanak neked a barátok és családtagok, de ne gondold azt, hogy meg is kell fogadnod a tanácsaikat. Te sokkal jobban tudod, hogy egy adott helyzetben mit kell cselekedned, szóval inkább a bensődre hallgass.

Skorpió

Légy extra óvatos a mai napon az emberekkel való interakcióid közben, különösen, ha pénzkérdésről van szó. Bármi, ami túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen, valószínűleg az is, szóval maradj csak az elővigyázatosság talaján és tartsd a kezedben az eseményeket.

Nyilas

Nem fordul elő gyakran, hogy átadnád a szót, ha valami fontosat akarsz mondani, de most okos lesz így tenned. Ha túl szabadosan beszélsz, különösen, ha az senki számára nem elfogadható, akkor olyan módon csaphat vissza az egész, ahogyan nem is várnád.

Bak

El kell fogadnod, hogy az életben néha egyértelmű ok nélkül történnek a dolgok – nincs jó vagy rossz szituáció, csak szituáció van. Nem számít, hogy mi történik az elkövetkező 24 órában, maradj higgadt és emelkedj felül rajta.

Vízöntő

Néhány különös, sőt bizarr dolog történhet a mai napon, de egyik sem fog kárt okozni neked, szóval ne is vedd őket túl komolyan. Az is segít, ha magadat sem veszed túl komolyan. Élvezd, amit a sors küld az utadba és ne aggódj semmi miatt.

Halak
Kísértést érzel, hogy nagydobra verd a terveidet, de nem ez az időszak a legalkalmasabb rá. A jegyed kommunikációs szektorában tapasztalható kozmikus aktivitás miatt egyeseknél úgy csapódhat le, mintha hadat üzennél.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés