Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp: április 18. – Kosok, Bikák, Rákok, Oroszlánok, Halak és Szüzek...

Napi horoszkóp: április 18. – Kosok, Bikák, Rákok, Oroszlánok, Halak és Szüzek különösen figyeljetek!

Hirdetés

Ha ma van a születésnapod: Ebben az évben gyakran hozol szokatlan döntéseket, ugyanakkor sokszor tapasztalod, hogy túlságosan érzékenyen reagálsz bizonyos dolgokra. Figyelj oda a kiadásaidra, mert hajlamos vagy a bánatodat vásárlásba folyatni. 

 

Hirdetés

 

Ha egyedülálló vagy, akkor hamarosan találkozni fogsz valakivel, aki megnyitja az elmédet és hatására más szemszögből fogod látni a világot. Ha párkapcsolatban vagy, kéz a kézben andalogtok majd valamilyen szabadtéri programon.

Kos

Nagyfokú energiád most elfedheti a frusztrációdat vagy haragodat. Mivel aktív maradsz, a rád nehezedő érzés magától el fog tűnni. Mától kezdve pár hétig a szavaidnak erős szarkasztikus beütése lesz. Beszélgess egy közeli barátoddal erről.

Bika

Úgy érzed, mintha egy barátod nem lenne teljesen őszinte veled. Talán ez a személy most nem bízik meg benned annyira, hogy megossza veled az érzéseit, mert fél a reakciódtól. Egy beszélgetés segíthet a helyzeten.

Ikrek

Egy adott szituációt teljesen máshogyan fogsz kezelni, mint eddig. Egy nagyobb beszélgetés jobb betekintést enged számodra a történtekbe. Lehet, hogy most kissé szarkasztikusabb leszel, mint máskor. Kérdezd meg magadtól, hogy mi zajlik benned pontosan és meg fogod érteni.

Rák

Tartsd egy kis szünetet itt és most, ez pozitívan fogja befolyásolni az életed minden területét. Lehet, hogy sokkal feszültebb vagy, mint azt gondolod. Engedd el a haragodat és mondd el, ami a szívedet nyomja.


Oroszlán
Sokan fordulnak feléd, hogy megosszák veled érzéseiket, így lehetőséged lesz egy bizonyos személlyel szorosabb kapcsolatot kialakítanod. Lehet, kicsit kilibbensz az egyensúlyodból, ezért jobb, ha egyszerre csak egy dologgal foglalkozol.

Szűz

Az ösztöneid azt súgják, hogy hagyd most másra a dolgokat. Radikális változás következhet be abban, ahogyan egy személyes ügyet kezelsz. Tudod, hogy mit kell tenned, ahhoz, hogy megoldódjon a dolog. Egy beszélgetés most aranyat fog érni.

Mérleg

Lehet, hogy be kell ugranod valaki helyett, aki nem tud elvégezni egy fontos feladatot. Egy közeli barát nem fog örülni ennek a hirtelen programváltozásnak. Oszd meg a gondolataidat valakivel, akit közeli bizalmasodnak tartasz.

Skorpió

A kreativitást nem lehet elfojtani, másrészt most úgy érzed, hogy nem mindenkivel szeretnéd megosztani az ötleteidet. Egy pénzügyi helyzet gúzsba köt, úgyhogy a lehető leggyorsabban fel kell oldanod ezt a bilincset

Nyilas

Szokatlanul nyugodtnak érzed magad, annak ellenére, hogy nyomás nehezedik rád egy társad vagy szeretted felől. Valószínűleg nem fogsz meglepődni, ha ennek a személynek egy-két érzelmi kitörése lesz. Talán egy régóta esedékes beszélgetésre lesz szükségetek.

Bak

Az intuíciód most elhagy egy időre és azon töprengsz, hogy mihez kezdj. Hagyd, hogy az események maguktól alakuljanak. Győződj meg róla, hogy jól megvizsgáltad a helyzetedet, mielőtt cselekednél. Néha azt érzed, hogy nem tudod elengedni a frusztrációdat.


Vízöntő

Figyelj oda, hogy mennyi pénzt költesz. Lehet, hogy meg kell állnod egy időre, hogy megértsd, mi is történik körülötted. Egy komoly változásnak csak akkor tudsz örülni, ha abba az érintett másik fél is be van vonva. Egy szeretett személy hallatni fogja a hangját.


Halak

Szinkronban vagy másokkal. Sokat törődsz azzal, hogy a környezetedben élő emberek jól érezzék magukat, de ideje, hogy magaddal is foglalkozz. Fejezd ki gondolataidat és ötleteidet, ennek eredményeképpen megnyílhatsz, és sokkal boldogabb lehetsz.

tudasfaja.com

Hirdetés