Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Napi horoszkóp április 15. – Skorpió, Halak, Bak, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő,...

Napi horoszkóp április 15. – Skorpió, Halak, Bak, Rák, Mérleg, Nyilas, Vízöntő, Ikrek, Kos, Szűz

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

 

Kos

Bár a Nap hamarosan kilép a jegyedből, ez nem jelenti azt, hogy a szerencse is elpártol mellőled, sőt. Viszont jó lesz, ha ésszerűen használod ki az idődet és az energiádat, ahogyan a pénzedet is.

Bika

Kétség nem fér hozzá, hogy alig várod, hogy új dolgokba kezdhess, de légy türelmes. A Nap hamarosan a jegyedbe lép és lesz alkalmad felpörgetni a tempót. Addig is pihenj, sokat. Rád fog férni.

Ikrek

Valamivel fogékonyabbnak kellene lenned az érzékeny oldaladra a hétvégén. Hallgasd meg, mit üzen a szíved és aszerint cselekedj, nem számít, hogy egyes nagyszájú barátok mit magyaráznak.

Rák
Elég valószínű, hogy találkozni fogsz valakivel az elkövetkező napokban, aki erős barátod és fontos társaságod lesz. Ugyanakkor fontos lenne, hogy a hatalmi helyzetben lévő emberek közelébe férkőzz. Ezt hogyan érheted el?

Oroszlán

Ideje visszatalálnod igazi önmagadhoz, különösen munka fronton, ahol a vezető szerep kissé kicsúszott a kezedből. Hol van az a dinamizmus, ami olyan jellemző rád?

Szűz
Persze, légy optimista és lelkes a jövővel kapcsolatban, de ne sürgesd a céljaidat kidolgozott terv nélkül. Sok időd van még felkészülni. Tudd, hogy mit csinálsz. Az apró részletekről ne feledkezz meg.

Mérleg

Hogy állsz anyagilag? Kibírnál egy pénzügyi vihart, ha ma beütne? A bolygók azt sugallják, figyel jobban a bevételeidre és a kiadásaidra is.

Skorpió

Próbálj meg nem túl rámenős lenni a mai napon. Ha szeretnéd, hogy a dolgok simán menjenek sokkal inkább légy meggyőző, semmint parancsoló. Hagyd néha, hogy mások is megbecsülve érezzék magukat melletted.


Nyilas

Lehet, hogy természetedből fakadóan nem tudsz olyan jól figyelni a részletekre, de emiatt pórul járhatsz a mai napon. Ne hidd, hogy elsietve, elnagyolva a dolgokat megúszhatod.

Bak

Hagyd magad mögött az összes félelmedet és hibázásodat és indulj új irányba. Merj kalandor lenni. Nem veszíthetsz semmit, épp ellenkezőleg, sokat nyerhetsz vele.

Vízöntő
Meg kell találnod a módját, hogy közel kerülj valakihez, akivel az elmúlt hónapokban eltávolodtatok. Sokat segít, ha képes leszel az ő szemszögéből tekinteni a dolgokra és talán ő is hasonlóan cselekszik majd.

Halak

Nem szükséges mindent véresen komolyan venni az életben. Tégy úgy, mintha a mai nap egy kozmikus játék része lenne, amelyben nem a nyerés, hanem a szórakozás a cél. Váljon szokásoddá, hogy pozitívan vágsz bele mindenbe.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...