Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Napi 28 doboz energiaitalt ivott, egyik nap így ébredt fel….

Napi 28 doboz energiaitalt ivott, egyik nap így ébredt fel….

Lena Lupari háromgyerekes anyuka, aki Írország északi részén lakik. Derült égből villámcsapásként érte, hogy egyik napról a másikra arra ébredt, elvesztette a látását. Miután orvosi vizsgálatra ment, a gyanú egyből az energiaitalra terelődött.

Lena naponta 28 dobozzal megivott belőle, ami közel 3.000 kcal-t jelentett számára napi szinten. Ennek következtében az agya úgymond “megduzzadt”.

Az orvosok idiopátiás intrakraniális hipertenzióval, azaz ismeretlen eredetű koponyaűri magas vérnyomással diagnosztizálták, ami a túlsúlyával is magyarázható volt.

“Már vagy 5 éve, hogy fejfájások kínoztak, de mindig figyelmen kívül hagytam őket és bevettem rá fájdalomcsillapítót.” – mondta Lena.

“Aztán egyik nap elvesztettem a látásomat és a fejemet sem voltam képes felemelni az ágyban reggel. Ennek az lett a következménye, hogy hat napra kórházba kerültem.”

Lena 165 kg-ot nyomott és úgy gondolja, hogy a rengeteg energiaital plusz a szegényes étrend volt az oka az elhízásának, aminek eredményeképpen bekövetkezett a hirtelen vaksága is.

“Naponta 28 energiaitalt ittam meg és csak egyszer ettem, éjszaka, akkor is valami gyorskaját vagy egy doboz tésztát. Három gyermekem van, az egyikük pedig fogyatékos, szóval nem sok időm van bármire is.”

Miután megszületett a diagnózis és hat napig kórházban volt, Lena felhagyott az energiaitallal és leadott 13 kg-t. Végre a jó útra tért rá.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...