Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Nagyon rossz hírünk van! Ennek a 3 csillagjegynek nagyon szomorú év végéje...

Nagyon rossz hírünk van! Ennek a 3 csillagjegynek nagyon szomorú év végéje lesz!

Hirdetés

Hiába az év egyik legcsodásabb időszakára készül nagy izgalmakkal és várakozással a világ, a 2021-es esztendő vége sajnos nem ígérkezik mindenki számára örömtelinek és pozitívnak. Egyes csillagjegyeknek a 2022-es év előtt néhány nehézséggel szembe kell nézniük.

 

Hirdetés

Lássuk, hogy kikre vár még ebben az évben csalódás a csillagjegyek közül.

Rák

A Rákok őszinték, megbízhatóak és kifejezetten érett gondolkodású személyek. Minden körülmények között megőrzik a méltóságukat, bár nagyon mélyen érinti őket lelkileg, ha át akarják verni őket. Sajnos erre az év végén lesz példa, ugyanis több kitalált hazugsággal is szemben fogják találni magukat.
Egy személy, aki azt ígérte, hogy veled tölti a szilvesztert, végül nem fog eljönni, így a várakozásod hiábavaló lesz. Eléggé le fog lombozni ez az eset, talán annyira, hogy te magad sem fogsz részt venni a szilveszteri mulatságban. Fontos lesz felülkerekedned a dolgon és azokért hálát adni, akik hűek az ígéreteikhez és melletted vannak.

Szűz

A Szüzek nagyon érzékeny típusok, ám ez szinte soha nem derül ki róluk, hiszen mindig egy kemény pajzs mögé bújnak. Az év vége számodra sem lesz túl ideális, hiszen életed párjával kerülsz konfliktusba és érzelmi sebeket szerzel.

Egy érzelmektől túlfűtött beszélgetés az év végén olyan sérelmeket hozhat a felszínre, amelynek megvitatása akár szakításba is torkollhat. Nem kizárt, hogy szilveszter éjszakáját ágyban fekve, sírással fogod tölteni.


Skorpió

A Skorpiók most az év közbeni hozzáállásuk következményeit fogják megtapasztalni. A rosszkedv és a gyakori önsajnálat nem kizárt, hogy eltaszított tőled sok barátot, pedig úgy gondoltad, hogy ez soha nem következhet be.

Szilveszter estéjén rossz hangulat telepszik rád és visszasírod majd azokat a szép időket, amiket átélhettél velük egykor. A következő évben fontos, hogy sokkal toleránsabb légy, ha azt szeretnéd, hogy újra közelebb merészkedjenek hozzád a számodra fontos emberek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés