Kezdőlap EZOTÉRIA Nagy júniusi pénzhoroszkóp! Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz

Nagy júniusi pénzhoroszkóp! Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz

Hirdetés

Durva dolgokat tartogat ez a hónap – jobb felkészülni!  A Bikákat becsaphatják, a Szüzeknek busás bevételük lesz. És mire számíthat a többi csillagjegy?

 

Hirdetés

 

Kos:

III.21. – IV. 20.

Ha azon kapod magad, hogy a pénzteremtésben nagyon jó vagy, hogy minden gyökeresen átalakul – pozitív irányban – igen! Most beérik a gyümölcs, amiért sokat tettél, ami mögött sok munka van. Belső átalakulásodra is hatással van a pénz – hisz most többet költhetsz magadra. Ha okosan, bátran, ugyanakkor megfontoltan be is mersz fektetni céljaidba, munkádba – annak is majd meglesz a hozadéka! Már régen vágyott utazásod is megvalósulhat – menj csak szerelmeddel, gyerekiddel, szeretetteiddel!

Bika:IV.21. – V.20.

Zseniális ötleteid, megérzéseid lehetnek a pénzügyekkel kapcsolatban, ami megint csak alátámasztja nagyon nagy rátermettségedet a földi valóságban. Mégis, mintha valami akadály érkezne! A bőség ellenébe – vagy talán épp azért, mert elbízod magad – könnyen becsaphatóvá válsz, megvezethetnek, ami az önmagadba vetett hitedet is talán aláássa. Meglehet, hogy tovább akarsz nyújtózkodni, mint ahogy a takaród ér, illúziókat kergetsz vágyaidban, álmaidban – s éberség hiányában üressé válik bankszámlád.

Ikrek:

V.21. – VI.21.

Talán te sem tudod, hogy otthonodra költenél-e többet, vagy a barátaiddal való utazásokra? Mégis lehet, hogy a pénzügyek állnak. Mintha nem lenne mozgás, vagy csak alig – se a bevételeknél, se a kiadásoknál. Talán azért van mindez, mert most egy nagyon pozitív, mély, belső átalakulásod van folyamatában, mely nem is akar annyira menni se ide, se oda. Elég neki egy csendes, meghitt hely, ahol szerelmével van, vagy elgondolkozik mélységében az élet értelmén, a nagy igazságokon – s ezekhez nem is kell sok pénz!

Rák:

VI.22. – VII.22.

Pároddal, barátaiddal csapra verhetitek az összes pénzt! Csak kicsit fogd magad vissza, hisz olyan izgalmas élményekben lehet részetek, melyeket úgy sem lehet pénzben kifejezni! Most amúgy is olyan nagy formában vagy, hogy bármikor tudsz pénzt teremteni, s nem is keveset! Egy lottószelvényt is érdemes feladnod, hisz előző életből jövő segítségek a pénzügyeidet is támogatják – meglehet, ezzel szeretnének föntről segíteni neked, így adni vissza a másoknak annyiszor adott önzetlen támogatásodat, szeretetedet.Oroszlán:

VII.23. – VIII.23.

„Terülj, terülj asztalkám” van előtted. Rajta minden finomság, a legkülönlegesebb dolgokból is bőség – szinte kifogyhatatlanul! Munkád gyümölcse beérik, ami mögött persze nagyon sok tanulás, odafigyelés, talán éjszakázások, felelősségvállalás, bátorság, s mások segítése is ott van. Meglehet, mindez mégsem tesz boldoggá, hisz ami most hiányzik, azt nem tudja sem étel, sem ajándék, csillogás – villogás, káprázat megadni – hisz az a lélek mélyén lakik. De hited is itt van – s nincs is már gond!

Szűz:

VIII.24. – IX.23.

Tele a „kamra”, dől a pénz. Ez lehet váratlanul, de érkezhet stabilan, biztosan, kiszámíthatóan is. Ha feladsz egy lottószelvényt, akár a főnyeremény is tied lehet, amivel talán szerénységed nem is tud hirtelen mit kezdeni. Nagyon jól vagy! Fektess be munkádba, céljaidba, pontosan érzed, tudod, hogy mit kell tenned, hogy az bőséget hozzon. Talán azért is van ez így, mert most is gondolsz másokra, segíteni akarod az egész világot – s amit adsz, az kapod vissza. Szeretetet, bőséget.

Mérleg:IX.24. – X.23.

Ne hagyj ki egy lottószelvény feladását, engedd meg, hogy angyalaid küldjenek pénzt – úgyis annyi vágyad van! Szeretnél szerelmeddel, családoddal, gyerekeiddel a tengerparton, a pálmafák alatt pihenni, különleges városokat, tájakat felfedezni, de akár repülni, izgalmas sportokat megélni. Tele vagy extrém, egyedi ötletekkel – otthonodat is felújítanád, melyhez sok pénz kell… bár oly ügyes vagy, hogy ha semmi nem lenne, akkor is megoldanád, hisz szebbnél szebb dolgokat tudsz alkotni.

Skorpió:

X.24. – XI.22.

Bőségesen érkezhet pénz – akár váratlanul, akár stabilan, kiszámíthatóan. Mélységében, lélekkel teli látásmódodnak, tudásodnak, különleges, ugyanakkor nagyon gyakorlatias ötletidnek és kitartásodnak köszönhetően – munkád jutalma nem marad el. Főnököd és munkatársaid elismernek. Ha bármilyen akadály, elakadás érkezne, nem kell megijedned – a segítség rögtön érkezik – amit adtál másoknak – akár előző életeidben – azt most visszakapod. Lottózni most fölösleges!

Nyilas:XI.23. – XII.21.

Minden a tied, ami szemnek, szájnak ingere – legyen az utazás, divat, hiteddel, tudásoddal kapcsolatos tanítások, sporteszközök, telefon, számítógép, autó, különleges járművek – csak ne ess túlzásba! Ne kergesd álmaidat abban bízva, hogy akkor megtalálod a boldogságot! A boldogság nem kint, hanem bent van, bár hozzásegíthetnek azok a dolgok, melyeket most könnyűszerrel megkapsz, hisz tágasabbá válnak a tapasztalásra a lehetőségek. Munkaeszközökbe érdemes befektetned!

Bak:

XII.22. – I.20.

Annak ellenére, hogy munkádban talán bizonytalan vagy, kétségek gyötörnek, nem mindent látsz tisztán, mégis érzed, hogy minden rendben van, ami a pénzügyeidet érinti. Hát persze, hisz jön bőségesen, ami neked köszönhető! Olyan nagy változásokon mész az utóbbi időben keresztül, melyek egész személyiségedet megváltoztatják – vastag, védelmet nyújtó falad magad mögött van, tele vagy izgalmak utáni vággyal. Nyitottá válásod hozza a sok jót – a pénzt is – ugyanakkor megbízhatóságod, kitartásod is itt van.

Vízöntő:

I.21. – II.20.

Nagyon jól vagy! Szép, kedves, nagyon divatos, hirdeted a szerelmet, majd kicsattansz az erőtől, nincs olyan, amit ne tudnál elintézni – mégis meglehet, hogy pénzügyekben ez nem a te hónapod. Mindez csak azért van, mert ha nem figyelsz, nagyobb a bizalmad, mint a valóság – becsapható vagy! Hozzá még ezer meg ezer dolog el is tereli a figyelmedet – s így nem lehet jól gazdálkodni! Pénztárcádat se tedd a táskád tetejére, hisz akkor könnyen új gazdára találhat!

Halak:II.21. – III.20.

Nem kell a pénz miatt aggódnod, bőségesen érkezik – akár különlegesen, sok is, akár csak megbízhatóan, annyi, amennyire szükséged van. Költhetsz vagyonokat vágyaidra, ruhákra, divatra, ékszerekre, befektethetsz munkádba, céljaidba, átalakíthatod egész kommunikációs, közlekedési repertoárodat, új telefonnal, új autóval, de még vitorlással, motorcsónakkal is. Lottóznod nem érdemes, hisz kicsi az esély, hogy ez a bőség szerencsejátékból érkezik, inkább főnököd ismeri el munkádat, érik be a gyümölcs.

Hirdetés