Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy a baj – Most jött a hír, súlyos a sérülése Rácz...

Nagy a baj – Most jött a hír, súlyos a sérülése Rácz Jenőnek a vasárnapi ütés után

Hirdetés

Az ország kedvenc sztárszakácsa, Rácz Jenő, akit a Sztárbox-döntőn láthattunk szoros küzdelemben, most a mérkőzés utáni napokban saját közösségi oldalán osztotta meg a rajongókkal a számára sorsdöntő hírt.

 

Hirdetés

Kiderült, hogy vasárnapi meccsén, amelyet Molnár Áronnal vívott, komoly sérüléseket szenvedett.

A sztárséf részletesen beszámolt a diagnózisról, amely magában foglalta az arccsont eltörését és egy leszakadt ideget. Rácz Jenő a posztjában írta, hogy a sérülésre csak az ütés után lett figyelmes, és a mérkőzés napja sajnos nem a legszerencsésebb volt az életében.

Az első komoly ütést követően a sztárszakács rövid időre elveszítette a jobb szeme látását, majd vibrálva tértek vissza az érzései. Ezután koordinációs problémákkal küzdött, és érezte, hogy a meccs kimenetele már eldőlt.Az események alakulása miatt hálás Rácz Jenő az edzőjének, Dobrádi Zsoltnak, aki úgy döntött, hogy befejezi a mérkőzést, megelőzve ezzel súlyosabb sérüléseket. A sztárszakács elmondása szerint a műtéti beavatkozás lehetősége még napokig bizonytalan marad.

Rácz Jenő kiemelte, hogy bár nem volt elégedett a saját teljesítményével, a boxsport sajátosságai közé tartozik, hogy ilyen helyzetek is előfordulhatnak, és senki sem hibás értük.

A sérülés azonban nem csak a mérkőzés, hanem az azt követő napok során is megviselte a sztárszakácsot, aki a rajongóitól érkező támogatásnak köszönhetően talál erőt a felépüléshez.

Sziasztok!Most jöttem ki nemrég a korházból…
Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem..Részt vettem egy MR, Ct, szemészeti és fül orr gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…
A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem és már éreztem, hogy ez a mérkőzés sajnos elment…
Mindenesetre nem is a meccs a lényeg, mert szarul boxoltam , Áron jobb is volt stb.viszont sajnos holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget.Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm @dobizsolti bedobta azt a bizonyos törölközőt❤️megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek!
Ilyen sport a box, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta!:)❤️ #bámm 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés

Hirdetés