Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy a baj! Fájdalomcsillapítókon és gyulladáscsökkentőkön él Csobot Adél

Nagy a baj! Fájdalomcsillapítókon és gyulladáscsökkentőkön él Csobot Adél

Hirdetés

Csobot Adél hétről hétre elképesztő produkciókat mutat be a TV2 Dancing with the Star parkettján. Ezért azonban nagy árat fizet, a folyamatos próbák miatt erős fájdalmai vannak, amikre gyógyszer kell szednie.

 

Hirdetés

A nézők szerint az évad egyik legesélyesebb párja a győzelemre Csobot Adél és Hegyes Berci. A zsűri is el van ájulva az énekesnő teljesítményétől, ők kapták idén először maximális pontszámot. Ennek azonban nagy ára van, a kétgyermekes édesanya egyre nehezebben bírja a megfeszített tempót.

Az az igazság, hogy most már nincs olyan testrészünk, ami ne sérült volna meg, ne húzódott volna meg, ne lenne idegbecsípődés, és hogy ne kellene fájdalomcsillapítón és gyulladáscsökkentőn élni.Az utóbbi két hét végén úgy éreztem, mélypontra érkeztünk, és innen már nincs lejjebb. De újra és újra rádöbbenek, hogy még mindig van lejjebb. Nem elég, hogy két koreográfia van, de van még egy újabb szereplőnk, egy újabb társ, egy újabb táncpartner, akivel együtt kell működni.

Sokszorosan nehezített pályán mozgunk, nem csak mi, hanem az összes pár. Próbálunk ezen nagyjából percről percre átlendülni, ami nem egyszerű – árulta el Csobot Adél a táncos műsorban.

 

Forrás:blikkruzs.hu

Hirdetés