Kezdőlap AKTUÁLIS Mostantól így szerepel majd a rezsicsökkentés a számlákon – Mutatjuk, hogy fog...

Mostantól így szerepel majd a rezsicsökkentés a számlákon – Mutatjuk, hogy fog kinézni

Hirdetés

Ugye mindenkinek megvan a rezsiszámlákon lévő nagy narancssárga téglalap, melyben azt írják, hogy mennyivel jártunk jobban? Mostantól másképp lesz, más szöveg kerül a keretbe, mutatjuk, mi fog változni!

 

Hirdetés
Megírtuk, mit változtat a kormány a rezsiszámlákon, de most meg is mutatjuk, hogyan módosulnak a közismert narancssárga téglalapban lévő szövegek. Mint ismert, eddig azt tüntették fel, a számlázási időszakban mennyi volt a rezsin való megtakarítás – még ha ez nem is sikerült pontosan, mert hosszú éveken át változatlan adatokat tartalmazott, bármerre is kanyargott az energiahordozók ára –, ám most a kormány közzétette, hogyan lesz ezután.Nagy meglepetés persze senkit nem fog érni, a dokumentumokon feltüntetik majd, hogy az átlagfogyasztásig írta elő a rezsicsökkentést a kormány, és amúgy pedig mennyi is így a megtakarítás.


Íme:

Ez a szöveg szerepel mostantól a számlán /Fotó: Blikk

Mint azt korábban a Bank360 nyomán megírtuk, a kormány közfeladattá tette a rezsicsökkentett áram- és gázszolgáltatást, ez pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy rendeletben írták elő a szolgáltatóknak, hogyan kell eljárniuk. Ugyancsak rendeletben határozták meg a három- és többgyermekeseknek járó kedvezményeket.

Hirdetés
loading...