Kezdőlap AKTUÁLIS Most vezették be a Szép-kártyáknál – MINDEN kártyabirtokost érint, íme a részletek!

Most vezették be a Szép-kártyáknál – MINDEN kártyabirtokost érint, íme a részletek!

Hirdetés

Az egyedülállóan digitálisan is elérhető K&H SZÉP kártya ma már szinte ugyanolyan gyakorisággal és könnyedséggel használható, mint egy bankkártya.

 

Hirdetés

Az érintésmentes fizetési mód és a gyakori használat révén a kártya a mindennapi élet elengedhetetlen részévé vált.

A K&H SZÉP kártya tulajdonosai akár napi 21 alkalommal is használhatják kártyájukat, a legnagyobb egyösszegű költés pedig közel 3 millió forint volt az elmúlt évben. Bár az élelmiszervásárlás lehetőségének megszűnése észrevehető hatással volt a havi költésekre – az év első négy hónapjában 5 százalékkal csökkent a forgalom -, a kártya népszerűsége továbbra is töretlen.

A K&H SZÉP kártya korábban papíralapú étkezési utalványként indult, de mára felzárkózott a bankkártyás fizetések szintjére, legyen szó digitális fizetési lehetőségekről, használati gyakoriságról vagy költés mértékéről.Az elmúlt 12 hónap adatai szerint az átlagos napi használat 1,2 alkalom, és a napi átlagos költés egy átlagos ebéd árát, de nem éri el a 6 ezer forintot. Az étkezési felhasználás népszerűségét mutatja az is, hogy az elfogadóhelyek listáján előkelő helyen szerepelnek a gyorséttermi és ételszállító cégek.

A cafeteria elem érintésmentes fizetéssel is egyre több helyen elérhető: már közel 6000 elfogadóhely esetén a K&H SZÉP kártya digitálisan is használható. A bank lehetővé tette a juttatás innovatív, plasztikkártya nélküli használatát is.

Ezt a fizetési megoldást azok a kártyabirtokosok és K&H bankszámlával rendelkező ügyfelek tudják alkalmazni, akiknek a telefonjuk NFC funkcióval és iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkezik, illetve Apple Watch okosórájuk van.

Az év első négy hónapjának eredményei alapján a hideg élelmiszervásárlás lehetőségének megszűnése egyértelműen mérsékelte a K&H SZÉP kártya forgalmat: az eddigi adatok szerint 5 százalékkal csökkent a költés a tavalyi év azonos időszakához viszonyítva.Ezzel egyidejűleg azonban az is látható, hogy a kártyabirtokosok nagyobb keretből gazdálkodhatnak, ugyanis a K&H SZÉP kártyára jóváírt összeg 14 százalékkal emelkedett az elmúlt négy hónapban a tavalyi hasonló időszakhoz képest.

A K&H SZÉP kártya digitális elérhetősége és sokoldalú felhasználhatósága révén továbbra is népszerű választás marad a felhasználók körében, akik minden nap élvezhetik a modern technológia előnyeit.

Hirdetés