Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a hírt Sebestyén Balázsékról, megszólalt a rendőrség is az ügyben

Most kaptuk a hírt Sebestyén Balázsékról, megszólalt a rendőrség is az ügyben

Hirdetés

A Blikk is megírta, hogy egy őrjöngő férfi akart betörni a Rádió 1 székházába, hogy Sebestyén Balázsék műsorában a néphez szólhasson. Most kiderült, hogy ki volt és mit akart a titokzatos férfi megosztani a világgal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán írta le a történetet: kiderült, hogy egy miskolci férfi volt az, aki megvilágosodott, ezért kétszer is elment a Rádió 1-hez az éjszaka közepén.

A 35 éves férfi elgondolása után a megvalósítás mezejére lépett, és önmaga valójában meg is jelent a stúdiónál, ott egy biztonsági őr megkérte, hogy ugyan, nem hagyná-e abba a bezárt fotocellás ajtó feszegetését, hiába hangoztatta ő, hogy „élő adásban akar beszélni a néppel”.A merev elzárkózásba ütköző bolygómegmentés első, kudarcos etapja után autójával elhagyta a helyszínt, de küldetéstudata nemigen hagyta nyugodni, ezért jó félóra múlva visszatért oda, jó eséllyel, hogy mégiscsak keresztülverje fontos mondanivalóját a szigorú őrszemélyzet blokádján.

Hirdetés

Vesztére, ekkor már az időközben értesített járőrök is ott voltak, akik rövid egyeztetés után elfogták, és előállították az I. kerületi Rendőrkapitányságra. Beismerte tettét, itt is megemlítette, hogy a Föld megmentése érdekében akart beszélni a “néppel”.A nyílászáró helybenhagyása, és másokat megbotránkoztató viselkedése miatt a férfival szemben rongálás és garázdaság miatt indult eljárás, őrizetbevételét követően egészségügyi intézménybe szállították kivizsgálásra

– írták a posztban.

Hirdetés
loading...