Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a hírt a színházban balesetet szenvedett színésznőről

Most kaptuk a hírt a színházban balesetet szenvedett színésznőről

Hirdetés

Szász Júlia színésznő november elején súlyos balesetet szenvedett egy előadás közben a Nemzeti Színházban.

 

Hirdetés

A Blikk most beszámolt róla, hogy a művésznő november 21-én, kedden az egészségi állapotával kapcsolatban posztolt a közösségi oldalára, megosztva egy képet, amin csuklóján kórházi karszalag látható.

A poszt szövege egyszerű, mégis sokat elárul: „Round 2 Fight” – írta a színésznő, ami magyarul annyit jelent, hogy a küzdelem második fordulója kezdődött el. A poszthoz egy kép is tartozik, amely a sérült csuklóját mutatja.

A Blikk információi szerint Szász Júlia jelenleg lelkileg nehéz időszakon megy keresztül. Egy informátor elmondta, hogy a színésznő állapota nem túl jó, és bár a kollégái és a családja mindent megtesznek azért, hogy támogassák, Júlia jelenleg nagyon levert.

“Juli lelkileg meglehetősen rossz állapotban van. A volt osztálytársai, a kollégái összefogtak, próbálják felvidítani, vidám, támogató üzeneteket küldenek neki, de egyelőre nagyon levert” – árulta el az informátor. Hozzátette, hogy Szász Júliának egy ideig még segítségre lesz szüksége a mindennapok során.

A színésznő sérülése és az ebből adódó nehézségek komoly kihívást jelentenek számára, de a közösségi támogatás és az erős karaktere remélhetőleg segít neki átvészelni ezt a megpróbáltatást. A rajongók és kollégák továbbra is szorítanak Szász Júliának, és remélik a gyors felépülést a következő, nehéz időszakban.

Hirdetés