Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a váratlan hír Boros Lajosról

Most jött a váratlan hír Boros Lajosról

Hirdetés

Hónapok óta hiányzik Boros Lajos új műsora a legnagyobb videómegosztó portálról. A legendás rádiós műsorvezető és barátai három éve indították el a “Lali király CsütörTöke” című beszélgetős műsort, amelynek célja az volt, hogy a komoly egészségi problémákkal küzdő Boros Lajosnak újra szakmai célt adjanak.

 

Hirdetés

Az utóbbi időben azonban a műsor szünetel, és Boros Lajos is eltűnt a nyilvánosság elől, ami aggodalmat keltett rajongóiban és kollégáiban.

Az “Lali király CsütörTöke”

A “Lali király CsütörTöke” eredeti koncepciója szerint Boros Lajos és társai, köztük Littvay Imre, a 100 Folk Celsius zenekarvezetője, és Baráz Miklós könyvkiadó, híres vendégekkel beszélgettek szakmáról és életről.

A műsor vendégei között olyan nevek szerepeltek, mint Gálvölgyi János, Majka, Nagy Feró, Jakupcsek Gabriella, Koltay Róbert és Havas Henrik. Az utóbbi időben azonban már vendégek sem csatlakoztak a műsorhoz, és március vége óta új rész sem készült.A Pénzcentrum megkeresésére Boros Lajos jó barátja, Baráz Miklós elmondta, hogy egyelőre szünetel a “Lali király CsütörTöke”. Boros Lajos telefonja folyamatosan ki van kapcsolva, ami tovább növelte az aggodalmat az ő állapota iránt.

Egy közeli ismerős azonban megnyugtatta a rajongókat: Boros Lajos egészségügyi állapota stabil, de már nem tud úgy helytállni, mint korábban, ezért inkább a háttérbe vonult.

A 77 éves rádiós továbbra is próbál aktív maradni magánéletében, sétál, és időt tölt a családjával.

Boros Lajos az elmúlt években számos nagy tervet fogalmazott meg. Tavaly a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy szívesen lenne bemelegítő ember például Bödőcs Tibor előadásai előtt, és tervezte, hogy újabb kiállítást rendez saját képeiből.

A népszerű rádiós 1972-ben vált ismertté, amikor a Ki mit tud?-on első helyezett lett pol-beat kategóriában gitáros-énekesként. Az előadóművészet mellett kiadóvezetőként is dolgozott, majd 1989-től kezdett rádiózni.Több mint másfél évtizedig volt Bochkor Gábor állandó műsorvezetőtársa, és kettejüket máig a szakma legendás párosaként emlegetik.

Boros Lajos visszavonulása aggodalommal tölti el rajongóit, de az ismerősök szerint nincs nagy baj. A rádiós ikon élete mindig is a szereplésről, a rádiózásról és a színpadról szólt, de úgy tűnik, hogy mikrofon elé már valószínűleg nem ül vissza.

A rajongók remélik, hogy Boros Lajos továbbra is megtalálja a módját, hogy aktív maradjon és új célokat találjon magának a jövőben.Boros Lajos legendás karrierje és a “Lali király CsütörTöke” műsor sikere emlékeztet minket arra, hogy a tehetség és az elhivatottság időtálló értékek, és a rádiós ikon példája sokakat inspirálhat arra, hogy soha ne adják fel álmaikat, még a legnehezebb időkben sem.

Hirdetés