Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a szomorú hír Erzsébet királynőről

Most jött a szomorú hír Erzsébet királynőről

Régi szokás szerint augusztus 8-án kellett volna hivatalosan is köszönteni Erzsébet királynőt Skóciában, de a hivatalos eseményt törölték. A neki dolgozók nagyon aggódnak a romló egészségi állapota miatt, ám hírek szerint egy dolgot nem szeretne elengedni.

 

Évtizedek óta ez az első alkalom, hogy a királynő a világjárványt leszámítva nem találkozott a rajongóival és nem fogadta a gratulációjukat Skóciába érkezésekor – közölte a woman.bg.Hagyományosan minden nyarat a kastélyban tölt, és vendégeket fogad, leggyakrabban Kate és Vilmos három gyermekükkel, valamint Károly és Camilla is vele tart.

Királyi források szerint Erzsébetet nagyon bántja, hogy a hagyományt idén nem tartják meg, hiszen a hivatalos fogadtatása Balmoralban mindig is az egyik kedvenc eseménye volt.

Az, hogy a királynő rajta kívül álló körülmények és romló egészségi állapota miatt egyre gyakrabban változtatja a programját, komolyan aggasztja a neki dolgozókat is, mivel úgy tűnik, hogy a 96 éves Erzsébet egyáltalán nem érzi jól magát.Egyesek még azt a megjegyzést is megkockáztatták, hogy mindaz, ami mostanában történik, “nagyon is az eljövendő dolgok jele lehet”.

Ennek ellenére őfelsége várhatóan idén is vendégül látja majd a királyi család néhány tagját a nyári rezidenciáján még augusztusban.

loading...