Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Kulcsár Edina kisbabájáról

Most jött a hír Kulcsár Edina kisbabájáról

Hirdetés

Az ország egyik legnépszerűbb celebje, Kulcsár Edina, újabb talányt vet fel a rajongók körében a terhességével kapcsolatban.

 

Hirdetés

A közösségi médiában megosztott képén a körmén látható egy M betű, ami felveti a kérdést: vajon ez egy utalás lehet-e a születendő kisbaba nevére?

A híres modell és influencer közösségi média platformjain nemrég bejelentette, hogy második gyermekét várja jelenlegi férjével, G.w.M-mel. A gyerek nemére és nevére vonatkozóan azonban Kulcsár Edina és párja titokzatosan hallgatnak.“Egyelőre az az álláspontunk, hogy csak akkor áruljuk el, amikor már megszületett a baby, de nálunk sose lehet tudni. Igen! Nagyon különleges neve lesz!” – válaszolta egy rajongó kérdésére az Instagramon.

Most azonban egy újabb rejtélyes jelent meg a közösségi média felületein. Egy kép Kulcsár Edina manikűrjéről kering, ahol az M betű látható a körmén. Sokan ezt az M-et a férje, Márk nevére vonatkoztatják, míg mások úgy gondolják, hogy ez lehet az újszülött keresztnevének az első betűje.Azonban fontos megjegyezni, hogy a képet feltöltő manikűrös csak annyit írt, hogy “géllel pingált bele egy M betűt”. A D betűt nem említette, így felmerül az a lehetőség is, hogy ez csak egy szokatlan díszítőelem az M végén.

A rajongók most izgatottan találgatják és spekulálnak a rejtélyes betű jelentéséről, de egyelőre marad a tippelgetés. Vajon az M és D betűk valóban a gyermek nevére utalnak, vagy csak egyszerű díszítőelemek egy extravagáns manikűr részeként? Csak az idő fogja eldönteni.Azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy Kulcsár Edina minden lépését izgalommal figyelik rajongói, akik türelmesen várnak további részletekre a terhességgel kapcsolatban.

Hirdetés