Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Kern András, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészről

Most jött a hír Kern András, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészről

Hirdetés

Kern András, a 76 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, hat hetet töltött egy színészotthonban – de nem a való életben, hanem egy új film kedvéért.

 

Hirdetés

Az elmúlásra készülő színésztársakkal töltött hétköznapokat azonban egy kegyetlen gyilkosság zavarja meg. A film cselekménye egy idősek otthonában játszódik, ahol a lassú és nyugodt hétköznapokat egy váratlan bűneset szakítja félbe, és az ott élő színészeknek kell megfejteniük a rejtélyt.

Kern András a Tények Pluszban mesélt az élményeiről: „Látszólag egy olyan társaság volt együtt, akikkel amint volt egy perc időnk, rögtön régi történeteket kezdtünk el mesélni, mint ahogy a mi korosztályunk hajlamos erre, és azok nagyon szórakoztatóak voltak. Ez a szórakozás eltartott másfél hónapig, ameddig forgattuk ezt a filmet.”A forgatás alatt Kern András és kollégái nemcsak a film jeleneteiben éltek meg különleges pillanatokat, hanem a szünetekben is.

A régi barátok, színésztársak számára a forgatás ideje alatt újraéledtek a régi emlékek, anekdoták, melyek még színesebbé tették a közös munkát. Az ilyen történetek nem csak a szereplők számára voltak fontosak, de a nézők is átélhetik majd a filmben rejlő nosztalgiát és humort.

Kern András, aki már számos emlékezetes szerepben bizonyította tehetségét, most egy olyan karakter bőrébe bújik, aki szembesül az időskor kihívásaival és a gyilkosság rejtélyével. A film nemcsak izgalmas cselekménnyel kecsegtet, hanem mély érzelmeket és emberi kapcsolatok történetét is bemutatja.

A színészotthonban játszódó film a művészek életének egy különleges szeletét tárja a nézők elé, ahol a múlt és a jelen találkozik, és ahol az elmúlás mellett a barátság, a humor és a közös emlékek is központi szerepet kapnak.A film bemutatója izgatott várakozással tölti el a rajongókat, akik kíváncsian várják, hogyan bontakozik ki Kern András és színésztársai története a vásznon.

Hirdetés