Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Keresztes Ildikóról

Most jött a hír Keresztes Ildikóról

Hirdetés

Keresztes Ildikó, az ismert énekesnő és színésznő, ősszel tér vissza a színpadra, miután sikeresen felépült egy súlyos betegségből.

 

Hirdetés

Az énekesnő először a Nők Lapjának nyilatkozott állapotáról, és elárulta, hogy néhány hete műtéten esett át, mely során koponyáján ejtettek sebet egy agyi daganat eltávolítása miatt.

„A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot. Novemberben derült ki, ám nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot, és nekem elsősorban nyugalomra volt szükségem” –

mondta Keresztes Ildikó. Most azért döntött úgy, hogy előáll a történetével, mert úgy gondolja, a rajongóinak tartozik azzal, hogy tudják, miért tűnt el hónapokra.

A betegség

Keresztes elmesélte, hogyan kezdődtek a tünetei: „Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök, és hányinger gyötör. Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam.Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt – valószínűleg egy vírus okozta –, de nem találtak semmit.

Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött.”

A daganat természetéről akkor még nem lehetett tudni, hogy jó- vagy rosszindulatú-e, de az orvosok egyértelműen javasolták az eltávolítását.

„Egy tumort ugyebár nem lehet meginterjúvolni, hogy tetszik-e még tovább nőni, mert ha igen, akkor sajnos ki kell műteni, ugyanis nagy bajt okozhat, a páciens megvakulhat, lebénulhat, nem sorolom tovább. Keríteni kellett gyorsan egy specialistát, aki megszabadít tőle” – emlékezett vissza az énekesnő.

Műtét és felépülés

Keresztes Ildikónak sikerült bejutnia az ország egyik legjobb szakemberéhez, aki február elején műtötte meg.

A beavatkozás után három hónapig nagyon kellett vigyáznia magára, még lehajolnia sem volt szabad. A lábadozás időszakában sikerült új perspektívába helyeznie az életét és a történteket.

„Miközben lábadoztam, sikerült átkereteznem magamban a történteket. Csodálatos ajándékot kaptam a hatvanadik születésnapomra: egy pihenéssel töltött évet, amelynek során sem stressz, sem semmilyen tennivaló nem terhel, és végre elengedhetem magam, ez évtizedek óta nem adatott meg” – mondta Keresztes.

A betegség előtt Keresztes Ildikó már egy ideje a kiégés tüneteivel küzdött, ami megnehezítette számára a mindennapokat és a fellépéseket.

„A színházban a takarásban majdnem elsírtam magam” – árulta el. Most azonban, hogy felépült, egyre erősebbnek és bölcsebbnek érzi magát.„Végre megértettem, hogy az élet szép, és örülni kell minden apróságnak. Egy szál virágnak is…” – zárta gondolatait az énekesnő.

Ősszel Keresztes Ildikó újult erővel és lendülettel tér vissza a színpadra, hogy ismét elbűvölje rajongóit.

Betegsége és a felépülés során szerzett tapasztalatai még inkább megerősítették benne az élet szépségének fontosságát, amit művészetén keresztül szeretne továbbadni közönségének.

Hirdetés