Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Csuja Imréről

Most jött a hír Csuja Imréről

Hirdetés

A hétvégén az RTL levetítette a Mi kis falunk nyolcadik évadának utolsó részét, ezzel pedig egy ideig búcsút kell mondanunk Pajkaszeg lakóinak (hacsak nem nézzük az ismétléseket, mivel az RTL rendszeresen vetíti a korábbi évadokat is, és ez valószínűleg a továbbiakban sem lesz másként).

 

Hirdetés

Csuja Imre és a többiek várhatóan valamikor ősszel fognak visszatérni, a televíziós csúszszezonban (bár erről még nincs hivatalos bejelentés), addig érkezik a Gólkirályság második évada a Mi Kis falunk helyére szombatonként, illetve három hétig még velünk marad vasárnap este az RTL másik népszerű heti sorozata, A renitens.

Az utolsó rész (egyik) legemlékezetesebb része az volt, mikor Schmied Zoltán plébános karaktere sztriptíztáncosnők közé keveredik, és el is ájul a túl sok ingertől, erről már itt írtunk korábban.

Most egy kis bepillantást nyerhetünk a jelenet felvételeibe, ahol a színész a sok csinos lány között árulja el, hogy “Ez nem igaz b@#&g. Ez nagyon nehéz.”Az összeállításban azonban Csuja Imre viszi a prímet, aki bizony nem egy kezesbárány, főleg ha a rendező miatt kell újravenni egy felvételt, neki több káromkodását is ki kellett sípolni az egyébként inkább viccesre hangolt összeállításból.

“NEM VAGY TE HÜLYE, CSAK RENDEZEL. ÉRTED. HA KELL HA NEM.” Csuja Imre egyébiránt olyan nyugalommal uralja a képernyőt, hogy a jól ismert öblös hangjáról nem is lehet mindig eldönteni, hogy mikor viccel, és mikor van benne valóban némi indulat.Egyik alkalommal például ő is elrontja a szöveget, de mégis sikerül úgy befejeznie, hogy nem esik ki a szerepéből – Bánki Gergőnek ez már nem sikerült, többször is jókat kacag kollégája és a stáb tévesztésein, így bár Csuja valószínűleg ezeket a mozzanatokat se vette volna újra, igencsak bizonyos, hogy megint el kellett játszani ezeket a jeleneteket.

Hirdetés