Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír a Szép-kártyákról – Így tudod majd használni a...

Most jött a hír a Szép-kártyákról – Így tudod majd használni a pénzed

Hirdetés

Az átalakuló fizetési szokások újabb területet érintenek, ahogy a hazai bankok is fokozatosan fejlesztik szolgáltatásaikat.

 

Hirdetés

A K&H Bank már bevezette az érintésmentes SZÉP-kártya használatát, és a hírek szerint az MKB Bank és az OTP Bank is hamarosan követi ezt a példát, megnyitva a lehetőséget az ügyfelek számára, hogy digitalizált formában is élhessenek a SZÉP-kártya előnyeivel.

Jelenleg három hazai banknál van lehetőség SZÉP-kártyát nyitni azoknak az ügyfeleknek, akik béren kívüli juttatásként ezt az opciót választják. A K&H Bank már a saját SZÉP-kártyával rendelkező ügyfelei számára is elérhetővé tette az érintésmentes fizetési lehetőséget, és a másik két bank is vizsgálja a digitalizáció lehetőségét.Az MBH Bank jelenleg is vizsgálja a digitális SZÉP-kártya bevezetését, figyelembe véve az ügyfelek igényeit ezen a területen.

Az MKB Banknál a digitális funkciók már most is elérhetők a SZÉP-kártyával rendelkező ügyfelek számára a mobilalkalmazásukon keresztül. Az OTP Bank is tervezi a SZÉP-kártya digitalizációját, de jelenleg elsősorban a elfogadóhely-hálózat bővítésére összpontosítanak.

Árva András, a K&H Bank lakossági szegmensért felelős marketing- és értékesítéstámogatás vezetője szerint a vásárlók ma már azt várják el, hogy minden tranzakciójukat könnyen, gyorsan és biztonságosan intézhessék mobiltelefonjukról. Ez a digitális SZÉP-kártya bevezetése révén könnyedén megvalósulhat, és további kényelmet jelenthet az ügyfelek számára.A digitális SZÉP-kártya használatához azonban nem csak a bank digitális támogatása szükséges, hanem az okostelefonnak is rendelkeznie kell NFC funkcióval és iOS vagy Android operációs rendszerrel.

Ezáltal egy érintés is elegendő lesz a fizetéshez, és az ügyfelek gyorsabban, kényelmesebben használhatják ki a SZÉP-kártya előnyeit.

Hirdetés
loading...