Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír a kórházban fekvő Lajcsiról

Most jött a hír a kórházban fekvő Lajcsiról

Hirdetés

Galambos Lajos, Lajcsi másodfokon 3 év és 6 hónap börtönbüntetést kapott. Büntetését pedig hamarosan meg kell kezdenie letölteni.

Hirdetés

 

Az áramlopásos ügye hosszú ideje tartott, nem rég pedig másodfokon is véget ért az ügy és pont került a végére. Lajcsi továbbra is kiáll állítása mellett, mely szerint ártatlan.

– Az utóbbi időszak történései nagyon megviseltek, és nemcsak pszichésen, hanem egészségileg is, ami összeomlóban van. Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis – panaszkodott a Blikknek a börtönre ítélt Lagzi Lajcsi, akire egyre többször törnek fulladásos rohamok.Legutóbb a kisebbik fia, István is szemtanúja volt egy ilyennek, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám az édesapja nem engedte.

– Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig.Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat. – magyarázza a trombitás, aki hamarosan megkapja a behívóját a börtönbe.

Sokakban felmerült a kérdés, a kommentelők furcsa egybeesést látnak a rosszulléte és a börtönbe vonulása között, azt azonban nem feltételezheti senki, hogy valójában nem is lenne beteg, hiszen ő maga vonult be egy magánkórházba, annyira megijedt a rosszulléttől. Mielőbbi gyógyulást és jó egészséget kívánunk neki ezúton is!
Hirdetés