Kezdőlap AKTUÁLIS MOST ÉRKEZETT!!! Teljes zárlat lép életbe szombat délután ezeken a helyeken

MOST ÉRKEZETT!!! Teljes zárlat lép életbe szombat délután ezeken a helyeken

Hirdetés

Az április 6-i tüntetés miatt Budapest V. és VI. kerületében ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani.

 

Hirdetés

A megmozdulás részleteiről és a forgalmi változásokról a rendőrség honlapján találhatnak tájékoztatást a lakosok és az autósok.

Magyar Péter által meghirdetett tüntetés részletei szerint 13:30-tól gyülekező lesz a Városháza tér – Deák tér – Károly körút háromszögben. A menet 14:00 órakor indul, majd az útvonalon haladva 15:00 órakor érkezik a Kossuth térre, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca érintésével.

A rendőrség már előre figyelmezteti az autósokat arra, hogy aznap számos lezárásra és forgalmi módosításra kell felkészülniük.

A közlemény szerint tilos lesz megállni 2024. április 6-án 8 órától 24 óráig a Széchenyi felső rakparton a Zoltán utca és az Arany János utca között, valamint a Rippl Rónai utca mindkét oldalán az Andrássy út és Lendvay utca között.Emellett időszakosan le lesz zárva április 6-án 13 órától 15 óra 30 percig a Károly körút – Deák Ferenc tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca útvonal is.

Azoknak, akik a fenti területeken közlekednek, érdemes előre tervezniük útvonalukat, és figyelembe venniük a forgalomkorlátozásokat és lezárásokat, hogy ne érje őket kellemetlen meglepetés.A rendőrség arra kéri az érintetteket, hogy tartsák be az ideiglenes forgalomkorlátozásokra vonatkozó szabályokat és utasításokat a közlekedés zavartalansága érdekében.

Hirdetés