Kezdőlap AKTUÁLIS MOST ÉRKEZETT! Balesetet szenvedett az ismert magyar műsorvezető

MOST ÉRKEZETT! Balesetet szenvedett az ismert magyar műsorvezető

Hirdetés

A Blikk egyik olvasója számolt be arról a balesetről, melyben Dombóvári Vanda balesetet szenvedett.

 

Hirdetés

 

A Kókát Dánnyal összekötő úton történt a karambol, az RTL Klub műsorvezetője Dány felé tartott kedvesével, amikor a szemközti sávból egy furgon áttért az ő oldalukra.

A lap egyik olvasója tanúja volt, ahogy az ütközés után megpördülnek, egy fának csapódnak és végül az árokban kötnek ki.

Úgy tudják, a sofőr először a furgonnal próbált meg elmenekülni a helyszínről, de miután autója nem mozdult, mindenféle segítségnyújtás nélkül gyalog oldott kereket.

A rendőrök kereső kutyákkal indultak a nyomába és szerint kézre is kerítették. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

A műsorvezető és párja csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszták: Dombóvári nyaka és feje sérült, kisebb agyrázkódással vitték kórházba. A Blikk utolérte Vandát, aki elmondta, a biztonsági öv és párja mentette meg, aki még az ütközéskor is őt védte.


– Kisebb karcolásokkal úsztuk meg a balesetet, nekem a nyakam és a fejem sérült, enyhe agyrázkódással kerültem kórházba, de már itthon vagyunk mindketten. Az életemet a drágámnak köszönhetem, aki még az ütközés közben is engem védett, de a biztonsági övnek is sokat köszönhetünk – emlékezett vissza a műsorvezető, akinek a párja vezette az autót.

Érzékelték, hogy a furgon áttér a sávjukba, próbáltak is lehúzódni, de nem tudták elkerülni az ütközést.– Hatalmas csattanás volt, óriási trauma és ami szomorú, hogy a vétkes sofőr elmenekült a helyszínről. A legfontosabb, hogy senkinek nem esett komoly baja, mi pedig szeretnénk minél előbb magunk mögött hagyni ezt a szörnyűséget, mert nagyon megviselt minket – ismerte el Vanda. – Az biztos, hogy újraértékeltem az életemet.

(Blikk)

Hirdetés