Kezdőlap AKTUÁLIS Most érkezett a szomorú hír: eltűnt a földrengésben a Szulejmán sztárja!

Most érkezett a szomorú hír: eltűnt a földrengésben a Szulejmán sztárja!

Hirdetés

A világhírű török szappanoperák színésznője a földrengés óta nem ad magáról életjelet. Rajongói az egész világon aggódnak érte.

 

Hirdetés

Cansu Dere a török szappanoperák nemzetközi sikere nyomán a színészvilág csúcsára emelkedett. Többtucatnyi televíziós és filmes projektben vett részt, köztük a Magyarországon is hatalmas sikernek örvendő Szulejmán sorozatban.

Dere eltűnéséről több nemzetközi médium is beszámolt, ám mindeddig nem érkezett hivatalos közlemény az ügyben. Azonban közösségi oldalain és a kommunikációs csapatából sem cáfolta senki a hírt. Az egyetlen nyom, ami arra utalna, hogy Dere jól van, az Birsen Altuntas újságíró publikációja, aki azt állítja: a színésznő részt vesz egy akcióban, amelynek célja, hogy pénzt gyűjtsön a tragédia áldozatainak megsegítésére. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cansu Dere (@cansudere) által megosztott bejegyzés

Az ankarai születésű színésznő egyike a legkedveltebb sorozatszínésznőknek. Több nagy sikerű produkcióhoz adta már a nevét, a magyar nézők a Szulejmán sorozatból ismerhetik, amiben Firuzét/Hümeyrát alakította – egy perzsa szafavida kémnőt. Aztán az Anya című sorozatban Zeynep szerepét kapta, az Elárvulva című sorozatban pedig ő Asya.

A 42 éves színésznőről azóta senki nem tud semmit, hogy február 6-án egy szörnyű, 7,8-as erősségű földrengés több várost és területet is feldúlt Észak-Szíriában és Törökországban, több mint 20 ezer ember halálát okozva.

(Lavanguardia)

Hirdetés