Kezdőlap EZOTÉRIA Mit látsz meg elsőre ezen a képen? A válaszod sok mindent elárul...

Mit látsz meg elsőre ezen a képen? A válaszod sok mindent elárul rólad!

Hirdetés

Az alábbi villámgyors tesztből érdekes dolgokat tudhatsz meg önmagadról. Csak rá kell nézz a képre, és annak alapján, hogy az első pillanatban mit láttál, belső tulajdonságaid rajzolódnak ki. Ha elvégezted a tesztet, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel, biztosan nekik is tetszeni fog.

 

Hirdetés

 

1. Alma

Ha egy almát véltél felfedezni elsőre a képen, akkor az jelenti, hogy általában vidám vagy, tele vagy szeretettel, és imádod az életet. Az alma az élet, a bölcsesség, és az egészség szimbóluma.

2. PillangóHa egy pillangó rajzolódik ki neked a képből, akkor azt jelenti, hogy fiatalos, energikus, tettrekész ember vagy. A szíved legbelül mindig fiatal marad, akár hány éves is legyél. Tele vagy játékossággal, és könnyed, de mégis megfontolt életigenléssel. A pillangó a mindig megújuló vidámság szimbóluma.

3. Kés

Akkor sem kell megijedj, ha neked a kés rajzolódik ki az alábbi képből. Azt jelenti, hogy vannak az életedben olyan dolgok, amik megértek már arra, hogy megszabadulj tőlük. Változtatásra szólít fel a kés szimbóluma, el kell távolítani a számodra haszontalan dolgokat az életedből. A kés a harag, agresszió és szétválasztás szimbóluma.

4. HernyóA hernyó sok munkát, kis problémákat, és a kötelességeket jelképezi. Minden bizonnyal, ha a hernyót láttad  meg a képből, azt jelenti, hogy lehet túl sokat aggódsz a munkád miatt. Nagy problémát csinálsz belőle, ahelyett, hogy elfogadnád, mint egy kötelesség, elvégeznéd, és gyorsan lépnél tovább. Ne szöszmötölj túl sokat egy helyben, légy kicsit igyekvőbb, hogy legyen időd az élet szép dolgaira is. A hernyó félelmet és zavart szimbolizál.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés