Kezdőlap EZOTÉRIA Mit látsz meg elsőre a képen? Válaszod a szemedbe mondja az igazat...

Mit látsz meg elsőre a képen? Válaszod a szemedbe mondja az igazat a párodról

Amikor beleszeretünk valakibe, elsőre nem lehetünk biztosak benne, hogy viszonzásra találnak-e érzelmeink. Vonzalmunk tárgya nem mutatja különösebben az érdeklődés jeleit, de nem is kerül? Lehet, hogy mi is tetszünk neki? Ha igen, mégis hogyan lehet erről megbizonyosodni?

 

Persze, ha bombabiztos információt akarunk, akkor az a legjobb, ha nyíltan megkérdezzük, ám mi van abban az esetben, ha ezt vonakodunk megtenni?

Létezik egy képes személyiségteszt, amely segíthet a döntésedben és abban, hogy mi legyen a következő lépésed. Nem kell mást tenned, mint rápillantani a fenti képre és megmondani, hogy mit láttál meg rajta elsőként.

A MACSKÁT

Ez a választás azt jelöli, hogy nehézséget okoz számodra, hogy jól megbecsüld mások valós érzéseit, hiszen túlságosan leköti a figyelmed az, ami benned zajlik.

Ez teljesen normális. Talán túlságosan nehéz változtatni ezen a hozzáálláson, ám amíg ez nem jön össze, szinte kizárt, hogy biztosra meg tudd mondani, a másik mit érezhet.


Legközelebb, ha csak kettesben lesztek, szentelj nagyobb figyelmet annak, hogyan nyilvánul meg ez a személy, figyeld a gesztusait, a non-verbális kommunikációját és zárj ki minden zavaró külső tényezőt. Ezáltal könnyebben választ kaphatsz a kérdésedre.

A PILLANGÓT

Ez nagyon sokat elárul arról, hogy hogyan látod a világot magad körül és arról is, hogy hogyan látnak téged mások.
Ha a pillangót láttad meg először, akkor az azt jelenti, hogy képes vagy a dolgok mélyére látni bármivel kapcsolatban, ami a környezetedben történik.

Ha azt érzed és gondolod, hogy az a személy, aki neked tetszik, ugyanezt érzi irántad, akkor nagy a valószínűsége, hogy igazad van. Az intuícióid nagyon ritkán hagynak cserben, szóval ne félj rájuk hagyatkozni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...