Kezdőlap AKTUÁLIS Mindenkinek leesett az álla – Nagy lépésre szánta el magát Kulcsár Edina...

Mindenkinek leesett az álla – Nagy lépésre szánta el magát Kulcsár Edina új szerelmével

Kulcsár Edina és szerelme G.w.M között dúl a szerelem. A szókimondó rapper egy igazi lovag Edina mellett, kezet csókol neki, megértő és figyelmes párjával.

 

A volt szépségkirálynő azt is elárulta, hogy mély érzelmek a kapcsolatukat, ezért is lett ennyire szerelmes. Teljes közöttük az összhang, érthető, hogy máris a közös jövőt tervezik

Máris az összeköltözést tervezi Kulcsár Edina és G.w.M

– Nagyon képlékeny minden. Egy biztos, együtt képzeljük el a jövőt, szeretnénk összeköltözni, de ez is a gyerekektől függ, ők mikor állnak készen a következő lépésre. Egyelőre elég változás nekik az, hogy az anyukájuk és az apukájuk nincs mindig együtt, éppen ezért a megszokott környezetükön nem szeretnék változtatni.


Egy ideig még biztosan a házban maradunk hárman, de az is nagy kérdés, hogy az ingatlannak mi lesz a sorsa. Csutival még nem beszéltük meg, hogy pontosan miként legyen – mondta a Blikknek Edina.

A gyerekekhez igazítanak mindent

– Semmit sem akarunk siettetni, mindent a gyerekek tempójához igazítunk, de egyelőre úgy tűnik, hogy jól alkalmazkodnak az új helyzethez.Márk is könnyen megtalálja velük a közös hangot, hiszen neki is van egy kislánya és egy kisfia.

Blikk

Ha a fotókat szeretnéd megnézni romantikus randevújukról, itt megteheted.

loading...