Kezdőlap EZOTÉRIA Mindenki sorsára nagy hatással lesz az augusztus! Ez vár rád is az...

Mindenki sorsára nagy hatással lesz az augusztus! Ez vár rád is az augusztusi horoszkóp szerint!

Mindannyian kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit tartogat számunkra a jövő. A csillagok segítségünkre lehetnek abban, hogy megtudjuk, mi vár ránk augusztusban!

 

Kos

Sürgősen egy kis életmódváltásra lehet szükséged, leginkább a munka területén. Ha nem változtatsz, komoly emésztési problémákkal kell számolnod. Jó lesz egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni az érzelmi életedre, lelassulni, és befele figyelni.

Bika

A családi életedben problémák merülhetnek fel, az egyik családtagoddal lehet, hogy egy kis szóváltásra kerül sor. Állandóan levertnek és fáradtnak érzed magad, érdemes jobban odafigyelned a májad egészségére.

Ikrek

A párkapcsolatban komoly feszültségek várhatnak rád. Legyetek türelmesek, hiszen most egy olyan élethelyzetben vagytok, amikor a kisebb súrlódások teljesen normálisnak mondhatók. A karrieredben augusztus végén kisebb változások követezhetnek be. El kell fogadnod őket anélkül, hogy kiborulnál. A család egy idősebb tagjánál egészségügyi problémák léphetnek fel, de nem kell aggódnod, nem túl komoly a dolog.

Rák

A párkapcsolati problémáid nem fognak elmúlni, ha a homokba dugod a fejed. Jobb, ha megbeszélitek, hogy kit, mi bánt. Szakmai téren igen nehezen tudsz fejlődni, folyton akadályokba ütközöl. Légy türelmes, és kitartó. Az elismerésért bizony keményen meg kell dolgoznod.

Oroszlán

Szerelem terén sikereket érhetsz el ebben a hónapban. A karrieredről sem panaszkodhatsz, de vigyázz, ne engedd el túlságosan magad, hiszen tudod, a munkád állandó figyelmet, és fegyelmet igényel.


Szűz

A magánéletedben kisebb feszültségek várhatnak rád, próbálj meg minden körülmények között higgadtnak maradni. A munkahelyeden sem mennek legjobban a dolgok, úgy érezheted, hogy összeesküvések történnek a hátad mögött. A legfontosabb, hogy ne borulj ki, minden jóra fog fordulni!

Mérleg

A szeretteiddel való kapcsolatban pozitív változások következnek be. Fontos lenne, hogy ebben a hónapban pihenj egy keveset, hiszen nagyon rád férne az egész éves hajtás után.

Skorpió

Érdemes lenne olyan környezetben mozognod, amely elősegítené a szakmai fejlődésedet. Figyelj oda táplálkozásodra, és kerüld az erős érzelmi megnyilvánulásokat. Most minden megterhelés sokszorosan fejt ki negatív hatást a szervezetedre.

Nyilas

Kisé aggasztó híreket kaphatsz ebben a hónapban, és ez az élet minden területén felzaklat. A partnereddel is sokat vitatkozhattok, de jó, ha tudatosítod magadban, hogy ezeket a nézeteltéréseket meg lehet oldani.

Bak

Konfliktusok adódhatnak a párkapcsolatodban, ami annak köszönhető, hogy mindig mindent az irányításod alatt szeretnél tartani. Fény derülhet egy titkos vágyadra is, ami nem lesz túlságosan jó hatással a kapcsolatodra. A lényeg, hogy ha már így esett a dolog, próbálj meg becsületes maradni minden körülmények között.

Vízöntő
A hónap második felében érzelmi szempontból igen nehéz helyzetbe kerülhetsz. Jó lenne, ha tisztáznátok partnereddel egy-két dolgot, hogy a közeljövőben tudd, mihez tartsd magad. A nyári szabadság pont ideális alkalom lesz erre, és a stresszmentes pihenésre is.

Halak

Az élet természetes része a fejlődés. Ha ezt elfogadod, akkor semmilyen változás nem fog megviselni. Néha küzdelmesnek tűnhet az élet azonban ebben a hónapban az anyagi gyarapodás némileg kompenzálni fog.

 

loading...